poziomek napisał(a):A ja dodatam tak troche obok tematu od siebei kolejne pytanie: Ile na godzine tniecie po autostradach w czechach,Austri Chorwacji. Wiadomo z grubsza 130 mozna a w praktyce?
zawis napisał(a):tak więc proszę o opinię i rady jak śmigacie po chorwackich autostadach.
clk320 napisał(a):Ja jechalem na pld. Chorwacji caly czas za Mercedesem C-Klasa z rejestracja z Dubrownika-zawodnik byl niezly, nie zwracal uwagi na ograniczenia predkosci-na prostej jechal (a ja za nim) z predkoscia 210-230 tyle, w tunelach zwalnial. Ale trzeba przyznac, ze nawierzchnia na chorwackiej autostradzie jest doskonala, widocznosc i war. pogodowe oczywiscie tez. Wiec mozna sobie bylo na to pozwolic, zwlaszcza, ze policji ani razu nie widzialem-fotoradarow rowniez.
tthomass0 napisał(a):[...] jestem ciekawy Waszych spostrzeżeń dotyczących Policji w [...] Chorwacji. [...]
realista2 napisał(a):Gdyby dopatrzyli się, że nie jestem jedynym właścicielem byłby kłopot. Proponuję wziąć to pod uwagę bo jazda bez upoważnienia może nam się udać 100 razy, a za 101 razem szczęście może nas opuścić.
realista2 napisał(a):Gdyby dopatrzyli się, że nie jestem jedynym właścicielem byłby kłopot. Proponuję wziąć to pod uwagę bo jazda bez upoważnienia może nam się udać 100 razy, a za 101 razem szczęście może nas opuścić.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi