Czesiek63 napisał(a):Uwielbiam to miejsce na Hvarze byłem 2 razy ...Vrboska jest BOSKA ...a Pizza rzeczywiście najlepsza na wyspie Magia i czar tego miejsca i tej wyspy powoduje że człowiek chce tu wracać ....przynajmniej w ten sposób dzięki za fotki pozdrawiam
loverosa napisał(a):W powrotnej drodze wstąpiliśmy na zakupy do Konzuma i jak zobaczyłam kosmetyki z serii Olea to troszkę wrzuciłam do koszyka,kremiki są super
Magdalena S. napisał(a):loverosa napisał(a):W powrotnej drodze wstąpiliśmy na zakupy do Konzuma i jak zobaczyłam kosmetyki z serii Olea to troszkę wrzuciłam do koszyka,kremiki są super
Ja też bardzo je lubię Zawsze przywożę sobie kilka.
renatalato napisał(a):Vrboska jest bardzo klimatyczna , też bardzo mi się podobała , śliczne fotki, pozdrawiam
Czesiek63 napisał(a):Uwielbiam to miejsce na Hvarze byłem 2 razy ...Vrboska jest BOSKA ...a Pizza rzeczywiście najlepsza na wyspie Magia i czar tego miejsca i tej wyspy powoduje że człowiek chce tu wracać ....przynajmniej w ten sposób dzięki za fotki pozdrawiam
Roxi napisał(a):I tam właśnie nie byliśmy Dzięki za Vrboską, na pewno podjedziemy tam w przyszłym roku, bo warto!
Widziałam w Konzumie kosmetyki tej firmy i nawet zastanawiałam się nad kupnem kremiku... i w zasadzie to nie wiem czemu nie kupiłam
AniaJ. napisał(a):Czesiek63 napisał(a):Uwielbiam to miejsce na Hvarze byłem 2 razy ...Vrboska jest BOSKA ...a Pizza rzeczywiście najlepsza na wyspie Magia i czar tego miejsca i tej wyspy powoduje że człowiek chce tu wracać ....przynajmniej w ten sposób dzięki za fotki pozdrawiam
Tak, dla nas też miejsce magiczne, cudowne Byliśmy na Hvarze już 3 razy i za każdym razem Vrboska to miejsce obowiązkowe
Aniu 3 razy na wyspie to pewnie dużo więcej widzieliście...
I pizza przepysznaedajta napisał(a):Wracam wspomnieniami do Hvaru i czytam dalej.
A swoją drogą mamusia wygląda jak siostra swoich dzieci.
Zapraszam....siostra moich dzieci? No teraz to mi pojechałaśbeagm napisał(a):Piękne zdjęcia, piękna wyspa. Byłam tylko na chwilkę w Jelsie podczas rejsu z Breli , dawno temu
Dziękuję za miły wpis,ale Hvar jest tak ciekawą wyspą,że wszędzie tam jest pięknie...
Brela już dawno za mną chodzi,pewnie i tam się wybierzemy jednego roku...ale pewnie przed albo po sezonie:)Magdalena S. napisał(a):loverosa napisał(a):W powrotnej drodze wstąpiliśmy na zakupy do Konzuma i jak zobaczyłam kosmetyki z serii Olea to troszkę wrzuciłam do koszyka,kremiki są super
Ja też bardzo je lubię Zawsze przywożę sobie kilka.
U nas ich nie ma,więc warto zrobić zapasyKasia i Krzyś napisał(a):zaznaczam swoją obecność
najwyższy czas planować kolejny urlop, a Hvar jest wysoko na liście
Hvar kusi swoją tajemniczością,jeszcze wiele nie widziałam,ale może kiedyś tam wrócimy? kto wie?
Jednak i Brać i Korcula mnie kusząIza&Krzysiek napisał(a):cudowny Hvar bardzo miło wrócić wspomnieniami do tych cudownych miejsc
pozdrawiam
AniaJ. napisał(a):Dotąd na kosmetyki nie zwracałam uwagi, sama nie wiem czemu ale skoro chwalicie to może w sierpniu kupię, jeśli spotkam czy coś jest szczególnie warte wypróbowania?
Powrót do Nasze relacje z podróży