Nie spacerowałabyś tam tak spokojnie, gdybyś wiedziała jak to wygląda pod wodą
Niejeden inżynier by się zdziwił
Opiszę to na pewno, przy okazji sprawozdania z nurkowania w okolicach Sv. Niedjelji
loverosa napisał(a):....
Pamiętam,że miałaś jechać na Hvar...i na Pagu też chyba byliście prawda?
Wspaniale napisałaś relację ze Stanici,dlatego tam się zjawiłam.Mam nadzieję,że dokończysz Hvar i puścisz w obieg...wiem,że to zajmuje dużo czasu,ale tak po jednym odcinku chociaż....please
Lawenda mnie na Hvar przywiodła,śniłam o niej i jest udało się
Roxi napisał(a):Nie spacerowałabyś tam tak spokojnie, gdybyś wiedziała jak to wygląda pod wodą
Opiszę to na pewno, przy okazji sprawozdania z nurkowania w okolicach Sv. Niedjelji
Monte Christo napisał(a):Fajne klimaty....
A co tam Roxi takiego jest ze strach ??? Skakałem z tej skały niejednokrotnie, nurkowałem również, ot po prostu skały stoją jak stały od 10000 lat albo i dłużej.....i będą stać przez najbliższe 100000..... po co tu panikować, chyba, że ktoś ma taką naturę Pozdrawiam....
Agasz napisał(a):Wyjeżdżamy 14.08 Cel Kuciste-Perna ze względu na szkołę windsurfingu
andeo napisał(a):Ach jak fajnie się ogląda już teraz znajome kąty jeszcze nie tak dawno byłam w grocie i patrzyłam na to wszystko z góry .Też jestem ciekawa relacji Roxi ,bo i ja siedziałam pod drzewkiem
minimartini napisał(a):Hej
Zawód w Pelago? Ale jak to
Byliśmy tam kilka razy, na przełomie kilku lat... Zawsze było super. No i ekipa kelnerska - to był super mocny punkt... Wiesz - w Dalmacji sos czosnkowy, to najczęściej jest właśnie oliwa z czosnkiem (plus pietruszka) - może po prostu nieporozumienie? Ja bym nie skreślała tego miejsca
Już nie chodzi o ten sos,tylko o wiszący placek zamiast prawdziwej pizzy...hmmm to tylko moje zdanie:)Roxi napisał(a):Nie spacerowałabyś tam tak spokojnie, gdybyś wiedziała jak to wygląda pod wodą
No teraz to i moja ciekawość została uruchomiona
Roxi napisał(a):Monte Christo napisał(a):Fajne klimaty....
A co tam Roxi takiego jest ze strach ??? Skakałem z tej skały niejednokrotnie, nurkowałem również, ot po prostu skały stoją jak stały od 10000 lat albo i dłużej.....i będą stać przez najbliższe 100000..... po co tu panikować, chyba, że ktoś ma taką naturę Pozdrawiam....
Tutaj nawet nie o skałę chodzi, a o betonowe zabudowanie marinki przy konobie. Od strony wody widać, że niektóre odcinki są mocno popękane, a pod wodą wygląda to w ogóle bardzo ciekawie...
Nikt tu nie mówi o panikowaniu, jam daleka od takich stanów
loverosa napisał(a):Martynko powiem Ci szczerze,że byłam bardzo zawiedziona.Po przeczytanych,pozytywnych opiniach na forum prowadziłam rodzinkę na pewniaka.Z każdym kęsem to przekonanie malało.
Szynka na cieście to wyglądała jak najtańsza z bloku...może to jednorazowy niefart?
Nie skreślam od razu...może jeszcze ktoś inny się wypowie z czasem?
Antika w Starim Gradzie....tam jedliśmy,w odcinku z tej miejscowości oczywiście wyrażę swoją opinię na jej temat
minimartini napisał(a):loverosa napisał(a):Martynko powiem Ci szczerze,że byłam bardzo zawiedziona.Po przeczytanych,pozytywnych opiniach na forum prowadziłam rodzinkę na pewniaka.Z każdym kęsem to przekonanie malało.
Pozostaje mi mieć nadzieję, że w Antice Was zacnie nakarmiono Ona jest w naszej tzw. wielkiej wyspowej 4
Siedzę już cichutko i czekam na ciąg dalszy.
Pozostaje mi mieć nadzieję, że w Antice Was zacnie nakarmiono Ona jest w naszej tzw. wielkiej wyspowej 4
Siedzę już cichutko i czekam na ciąg dalszy.
Powrót do Nasze relacje z podróży