krasiu666 napisał(a):To i ja cichutko siadam i czytam.
Ale co? Siedzę od wczoraj, ludzi przybywa, tylko czytać nie ma co
SYLWKA_2014 napisał(a):Z racji odległości i psa na pokładzie, na Hvar dotrę może przed emeryturą.
figusek napisał(a):Jako fanka lawendy- melduję się!
Goniaa napisał(a):O Hvarze to i ja poczytam. Powspominam Znajome widoczki będą
SYLWKA_2014 napisał(a):Z racji odległości i psa na pokładzie, na Hvar dotrę może przed emeryturą. Dlatego (oj nie tylko dlatego - bo dla pięknych zdjęć, opowieści i cennych wskazówek) z prawdziwą przyjemnością czytam Twoją relację. Pozdrawiam.
renatalato napisał(a):loverosa, zaczęłaś relację z mojej ulubionej wyspy
Powiem ci na ucho ja też przebierałam nogami przy kasie na prom
renatalato napisał(a):loverosa, zaczęłaś relację z mojej ulubionej wyspy
Powiem ci na ucho ja też przebierałam nogami przy kasie na prom
Madziulka2112 napisał(a):Jak Hvar to wciskam się do pierwszego rzędu..
ruzica napisał(a):Zmieszczę się jeszcze na tym fajnym fotelu
Fotel bardzo pojemny i wygodny,rozsiądź się wygodnie:)AniaJ. napisał(a):Ok, wybiorę się z Wami w lipcu na Hvar, bo w sierpniu wakacje spędzimy na innej wyspie
Ciekawa jestem czy zdecydowaliście się na Plitvice rano?
Ja byłam już dwa razy, ale ostatni raz...12 lat temu. Może przydałoby się odświeżyć
Plitvice wieczorem zamknięte dla nas,a rano musieliśmy pędzić na prom,także tak jak wcześniej pisałam tylko z platformy widokowej mamy kilka zdjęć...może kiedyś będzie więcej czasu albo po prostu spędzimy tam cały dzień .emarylka napisał(a):Hvar wciąż w planach, może za rok ??
A tymczasem zabieram sie z Wami.
Hvar bardzo mnie ciekawił,nie mogłam za długo czekać...Zapraszam na pokład:)Magdalena S. napisał(a):Jeśli lawendowa wyspa , to ja nie mogę sobie odmówić przyjemności oglądania...
Magdalenko lawendowa wyspa ma to cośkrasiu666 napisał(a):To i ja cichutko siadam i czytam.
Zapraszam do dalszej lektury:)jara napisał(a):krasiu666 napisał(a):To i ja cichutko siadam i czytam.
Ale co? Siedzę od wczoraj, ludzi przybywa, tylko czytać nie ma co
Mała przerwa...kontynuuję:)kamil1929 napisał(a):Był w planie Hvar ale Pag zawsze wygrywa,ale poczytam...cała Chorwacja piękna
Pag też jest bardzo interesujący....boruszanka napisał(a):Witam, nieśmiało się przyłączę, bo odliczam dni do wyjazdu właśnie na Hvar (ID). Ciekawa jestem namiarów na kwaterę w Slunj (też planujemy odpoczynek na Plitvicach).
Pozdrawiam
Podam na priv....zazdroszczę wyjazdu,jeszcze raz bym pojechała w tym roku;)Roxi napisał(a):Dziś wróciliśmy z Hvaru, już tęsknię, więc z chęcią będę zaglądała do Twojej relacji
Roxi witaj,zapraszam do relacji widzianej moimi oczyma:) bWiem co czujeszGOLDEN napisał(a):loverosuniu przydałoby się zjechać już z tego promu.
Właśnie zjechaliśmy...jara napisał(a):GOLDEN napisał(a):loverosuniu przydałoby się zjechać już z tego promu.
Ster się zaciął
Już nasmarowany i działa...Bartek1977 napisał(a):Z Hvaru znana mi jest tylko Jelsa (odwiedzona podczas rejsu fish picnic )
Zasiadam na widowni i widzę, że tłoczno już się zrobiło....
Violette napisał(a):Nie znalazłam miejsca w pierwszej linii brzegowej, ale z drugiej też nieźle widać.
A widoki piękne .........
Ivan Dolac, to moje zeszłoroczne wakacje. Z przyjemnością je powspominam czytając i oglądając Twoją relację. Mój mąż, tak się zakochał w Hvarze, że długo przekonywałam go by w tym roku pojechać tam, gdzie nie byliśmy.
Na lawendową wyspę na pewno wrócimy i z pewnością będzie to część zatunelowa.
A propos tunelu, to dla mnie jazda przez niego była wielką frajdą, a robiliśmy to praktycznie codziennie.
Lisior napisał(a):Dosiadam się i ja. Czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Violette napisał(a):Na FKK nawet nie przeszłam progu, chociaż bardzo kusiło Nie chciałam wyjść na podgądacza.
My plażowaliśmy w ostatniej zatoczce przez FKK.
W tym roku kierunek Zivogosce, ale dopiero za miesiąc.