...
Mąż musi być dumny z tak pięknej trzydzie...
Znaczy z pięknej żony
Pozdrawiam
loverosa napisał(a):26 czerwiec niedziela
Czuję niedosyt....i mam do Was prośbę
Przy marinie w jednym ze sklepików na wystawie jedna pani miała w sprzedaży fartuszki w kolorze czarnym z napisem Hvar i chyba z motywem lawendy.Nie wiem dlaczego wtedy go nie kupiłam.
Moja mała prośba...może ktoś z Was kto będzie w Starim Gradzie zakupi mi takowy,a po powrocie wyśle?
Mam nadzieję,że ktoś z Was to przeczyta
Z góry Hvala
Czesiek63 napisał(a)::D widzę ze brak odpowiedzi na moje pytanie??? czyżby nikt nie wiedział ?? Stari Grad razem czy osobno a jeśli osobno to dlaczego ????
banankochan napisał(a):loverosa napisał(a):26 czerwiec niedziela
Czuję niedosyt....i mam do Was prośbę
Przy marinie w jednym ze sklepików na wystawie jedna pani miała w sprzedaży fartuszki w kolorze czarnym z napisem Hvar i chyba z motywem lawendy.Nie wiem dlaczego wtedy go nie kupiłam.
Moja mała prośba...może ktoś z Was kto będzie w Starim Gradzie zakupi mi takowy,a po powrocie wyśle?
Mam nadzieję,że ktoś z Was to przeczyta
Z góry Hvala
Będę na Hvarze w końcówce sierpnia lub początku września na pewno jeden dzień i mam plan zawitać również do Starego Gradu i jakby rzucił mi się w oczy taki fartuszek to kupię i się odezwę w sprawie wysyłki
Czesiek63 napisał(a)::D widzę ze brak odpowiedzi na moje pytanie??? czyżby nikt nie wiedział ?? Stari Grad razem czy osobno a jeśli osobno to dlaczego ????
Malvka napisał(a):Ach tydzień temu wróciliśmy z Hvaru. Kocham tą wyspę
Marzy mi się żeby rzucić wszystko i spróbować tam zostać na "dłużej"
W tym roku poznaliśmy bliżej kilku mieszkańców Jelsy i zakochałam się jeszcze bardziej. Cieszę się bardzo z nowych przyjaźni
Co do Pelago mam takie same odczucia, w zeszłym roku było ok, ale w tym roku COŚ diametralnie się zmieniło.
Po pierwsze właściciele są bardzo, ale to bardzo nastawieni na klientów niemiecko-języcznych (w zeszłym roku nie dało się tego odczuć), a i jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Byliśmy mocno zdziwieni sytuacją i już tam nie wróciliśmy. Jak pizza to tylko Skojic we Vrbosce, a jak inne dania to polecam Konobę TURAN w Jelsie- fantastyczną rodzinną restaurację z pysznymi daniami i niepowtarzalną atmosferą.
Jeszcze ostatniej relacji nie skończyłam pisać , a już kolejna czeka w kolejce
Rafał78 napisał(a):Oglądam Twój Hvar czerwcowy i bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam
Malvka napisał(a):Miło mi bardzo i oczywiście czekam na więcej i więcej ! Hvaru nigdy nie za dużo
Powrót do Nasze relacje z podróży