Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Taize

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RobCRO
Cromaniak
Taize

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 06.11.2006 13:32

a ktos z tego forum wybiera sie moze na spotkanie mlodych organizowane przez wspolnote z Taize, ktore odbedzie sie w Zagrzebiu? :D
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 06.11.2006 21:17

Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 11.11.2006 23:33

Witam! Z linku Andrzeja J. wyczytałam, że dla młodych!!!!, a ja niestety młoda już nie jestem, więc nie mogę psuć atmosfery.....chociaż taki sylwester mógłby być niezapomniany i muszę się zastanowić nad tym!!!!!! .........Może jednak w Zagrzebiu zawitam????????????. Pozdraw Jola
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 13.11.2006 13:19

nie tylko mlodziez na Taize jezdzi...wiek nie ma znaczenia, choc oczywiscie mlodziez jest w przewadze.
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 13.11.2006 14:20

W niedzielę dowiedziałam się o Spotkaniu Młodych w Zagrzebiu. Nie mam jeszcze żadnych planów sylwestrowych i zaczynam poważnie rozważać tę propozycję. Tylko, że czasu do namysłu niewiele, bo podobno należy się zgłosić najpóźniej do 17 listopada.
Ciekawa jestem, czy ktoś z Forumowiczów wybiera się na te Spotkanie ??
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 14.11.2006 13:25

Jechać, jechać koniecznie!!!!! Kto się młody czuje i ma czas :D Na początku roku już rozmawialiśmy o Taize i o Taize w Zagrzebiu w ogóle - tu:
forum/viewtopic.php?t=9643&highlight=taize+zagrzebiu

zaczęliśmy rozmowę, która miała nienajszczęśliwszy finał, ale to nieistotne :D . Jedźcie kto da radę - na pewno warto. No a przy tym to Chorwacja, więc już w ogóle musi byc super :D ...
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 20.12.2006 12:19

wszystkim uczestnikom spotkania Taize w Zagrzebiu życzę wielu pozytywnych wrażeń, zwłaszcza tych duchowych, ale i również tych turystycznych.
I czekamy na Wasze relacje, wrażenia, fotki...
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 21.12.2006 08:20

Dzięki Rob :)
Niestety będę miała kiepski aparacik w Zagrzebiu, więc rewelacyjnych fotek nie będzie :( Za to wrażenia z pewnością będą :D Zdam relację po powrocie.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 21.12.2006 08:22

Angie napisał(a):Dzięki Rob :)
Niestety będę miała kiepski aparacik w Zagrzebiu, więc rewelacyjnych fotek nie będzie :( Za to wrażenia z pewnością będą :D Zdam relację po powrocie.

Marlena
chyba skromnosc przez Ciebie przemawia, bo zdjecia z wakacji byly super...(vide Mostar, ktory oczarowal nie tylko mnie!).
udanego pobytu raz jeszcze...
pozdrav
Robert
Angie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Angie » 21.12.2006 08:27

:D Dziękuję. Tylko problem w tym, że w wakacje miałam lepszy aparat do dyspozycji. Teraz muszę zadowolić się starszym i gorszym, ale co tam często liczy się pomysł na zdjęcie, a nie ilość pikseli w aparacie ;)
Pozdrav
Tymoteusz-ka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymoteusz-ka » 22.12.2006 14:21

Dziś jest piątek, a w poniedziałek już wyjazd :) huraaa
Jedziemy jeszcze do Medjugorie, dlatego tak wcześnie wyjeżdżamy :)
Napewno jak przyjedziemy zdam relacje z pobytu, a fotki, napewno zrobię, tylko jak znam życie, nie będę umiała tutaj ich zamieścić, ale myśle, że pomożecie mi? Filmik też nakręce, ale niestety to nie będzie cyfrówka.
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 22.12.2006 14:49

Trzymaj się! Szczęśliwej drogi i wszystkiego dobrego; no i czekam na opowieśc :)!
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 22.12.2006 14:49

Tymoteusz-ka napisał(a):Dziś jest piątek, a w poniedziałek już wyjazd :) huraaa
Jedziemy jeszcze do Medjugorie, dlatego tak wcześnie wyjeżdżamy :)
Napewno jak przyjedziemy zdam relacje z pobytu, a fotki, napewno zrobię, tylko jak znam życie, nie będę umiała tutaj ich zamieścić, ale myśle, że pomożecie mi? Filmik też nakręce, ale niestety to nie będzie cyfrówka.

ciesze sie na relacje, podaje link, jak wklejac zdjecia, prosta sprawa, bo nawet ja sie nauczylem...
forum/viewtopic.php?t=14012

to udanego pobytu w Zagrzebiu...pozdrav

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone