mchrob napisał(a):Super że piszesz. Wróciły wspomnienia z Pagu. Mieszkaliśmy kilka lat temu w domu za pekarą z Twojego zdjęcia.
Miałem plany wrócić w przyszłym roku na Pag ale zdecydowaliśmy się że jedziemy na Hvar bo żadnej ciekawej kwatery na Pagu nie mogliśmy znaleźć. Ciekaw jestem jakie Wy mieliście warunki, bo położenie jest fajne.
pomorzanka zachodnia napisał(a)::papa:
Ja tam na Twoje relacje zawsze chętnie reflektuję. A pogodę ducha łapię jak leci daj, jak najwięcej.
Kapitańska Baba napisał(a):Ja tam na urlopie narzekam tylko na jedną rzecz - jak się kończy A całą resztę czerpię garściami by mieć co wspominać
majkik75 napisał(a):Oczywiście jestem Fajny widok na plaże i jest jakby luksusowo z tym basenem
khml napisał(a):Fajnie, że piszesz kolejną relację. Przycupnę sobie w kąciku, poczytam i popatrzę
p_majer napisał(a):Zapowiada się ciekawie - będę zaglądać
dids76 napisał(a):W tym roku też odwiedziłem księżyc więc chętnie sobie poczytam i pooglądam
te kiero napisał(a):Na Pagu planuje lądować w przyszłym roku, więc zapewne się przyda. Również chętnie dowiem się co to za APP i gdzie, choć mam już upatrzoną miejscówkę.
piekara114 napisał(a):Z przyjemnością pooglądam księżycowe krajobrazy i powspominam nasz pobyt na wyspie.
wojak10 napisał(a):Ja również będę tutaj zaglądać W przyszłym roku PAG wzywa!
anakin napisał(a):Jak Moon to ja obowiązkowo
LUKASQ napisał(a):Po pierwszym rozdziale wyczuwam fajową relację i jak widać zaopatrzoną w porządne zdjęcia no to ŁOGIŃ z kolejnymi rozdziałami!!
piotrf napisał(a):Cześć Agata
Księżycowa relacja zawsze kusi , a Twojej bym sobie nie odmówił
W sprawie marudzenia - mamy podobne zdanie
Igłą pinii napisał(a):Jestem i ja Śledzę z tym większym zainteresowaniem, ponieważ my także na przełomie czerwca i lipca byliśmy na Pagu a mieszkaliśmy w Pagu Popatrzę na znajome miejsca. Ciekawa jestem, co zwiedziliście i jakie macie wrażenia.
Kapitańska Baba napisał(a):Po twarzach Waszych dzieciaczków widać, że dostały wszystko czego oczekiwały od wakacji. Aż bije z nich radość - i o to właśnie chodzi
Super dzień, basen - zwłaszcza w ciemnościach - rewelacja
Epepa napisał(a):Świetna miejscówka z basenem! Też bym chętnie sobie popływała tak po zmroku.
kaeres napisał(a):Pozwolę sobię na poufałość ,....Agatko proszę o systematyczność z relacją bo ja jestem typem forumowicza, że czytam już gotowe relacje...od początku do końca w jeden dzień.
Z reguły nie czytam relacji nie skończonych....ale...
Pag...nie mogłem wytrzymać.
Więc proszę Cię o codzienne wrzucanie materiału.
Powrót do Nasze relacje z podróży