czornyj_bumer napisał(a):Witam! Bardzo spodobała mi się Twoja relacja! Musiałem specjalnie założyć konto, wcześniej przeglądałem forum jako gość. Chciałem napisać do Ciebie PW i poprosić o namiar na kwaterę w Szybeniku ale nie mogę ze względu na mały staż na forum
piekara114 napisał(a):Na forum jest kilka relacji, w których jest opisany spacer po wykopaliskach i jest tam informacja o konieczności przejścia. W sumie na kilka relacji to chyba jesteś jedyną osoba, która stanowczo jest niezadowolona z przyjazdu w to miejsce. Na terenie wykopalisk jest także muzeum.
gruby_r napisał(a):Super lektura, dodatkowo bardzo się przyda.
Apartament w Brodaricy już zaklepany, o plany na pobyt nie muszę się martwić. Gotowy skrypt powyżej;)
Dzięki za relację!!!!!!!!!!!
Dawigs napisał(a):Szkoda, że dopiero dziś trafiłem na Twoją relację. Nas też Szybenik zauroczył choć spędziliśmy w nim ledwie jedno popołudnie pod koniec urlopu. Byliśmy blisko bo w Tribunj. Widzę, że sporo nas ominęło, tym bardziej że jestem fanem Gry o Tron. O jaskini nawet nie wiedziałem. Trafialiśmy w podobnje miejsca: Trogir, Split, Knin, Szybenik, Krka. Mamy podobne odczucia: zaniedbana Twierdza w Trogirze kontrastowała z pięknym Trogirem czy z wyremontowaną Twierdzą w Szybeniku. Zachwycająca twierdza w Kninie z miłą obsługą, tanimi biletami i tanimi smacznymi posiłkami. Pękający w szwach Split. Ponieważ moim konikiem jest starożytność chciałem zobaczyć ruiny Salony ale ostatecznie tam nie dotarliśmy. Twoja relacja mnie nie zniechęciła ale teraz już wiem, że rodzinę na czas zwiedzania najlepiej zostawić na plaży a z sobą wziąć spory zapas wody
Pozdrawiam.
Powrót do Nasze relacje z podróży