Drugiego dnia wybraliśmy się do Jedrichovic na obiad a w drodze powrotnej zaliczyliśmy kilka punktów
widokowych na szlaku do naszego schroniska.
A to ja na jednej z górek
cdn...
Dawigs napisał(a):Szwajcaria Saksońska jest w bliżej nie określonych planach od lat. Byłem kiedyś na szkoleniu w Dreźnie i pewnego popołudnia zabrali nas na most Bastei. Nie wiedziałem gdzie jedziemy więc jak to zobaczyłem to było wielkie wow .
Miło się z Wami podróżuje. Fajne zdjęcia.
pawelg napisał(a):Drezno jest niesamowite. Warte, żeby spędzić tam trochę czasu i pozwiedzać.
Spędziliśmy tam kiedyś pół dnia. Stanowczo za mało.
Może będzie jeszcze kiedyś okazja...
te kiero napisał(a):Basthei podczas Waszej wizyty to pustkowie, chyba że trafiałeś ze zdjęciami. My akurat trafiliśmy na jakiś zlot super szybkich samochodów i ludzi wszędzie było od groma. Ale i tak wrażenie nie zapomniane i te przepaści w stronę Łaby. Parkowaliśmy od góry, bo potem chiałem szybko do Drezna. Drezno znałem tylko z jednej relacji, rzeczywistość przerosła oczekiwania. Nigdy nie słyszałem, że Drezno ma taką ładną starówkę. Teraz wspominam patrząc na magnes Dresden Semperoper
greenrs napisał(a):Miło znów zobaczyć widoki w większości znanych i odwiedzonych miejsc. Byłem dwukrotnie - raz mieliśmy piękną i ciepłą pogodę, za drugim razem podobną jak na Twoich fotkach. Mam nadzieję na powrót w te strony bo jak widzę, jednak jeszcze nie wszystko udało nam się zobaczyć .