Zainteresowanych jest więcej , bardzo chętnie wrócę w tamte rejony żeby zobaczyć to , czego jeszcze nie widziałem i przypomnieć sobie to , co widziałem dawno , dawno temu .
Czekam na ciąg dalszy
Pozdrawiam
Piotr
Gajus.ems napisał(a):Fajne zdjęcia i relacja wyluzowana ( tak ją odbieram). Od kilku lat planuję wyjazd do tego rejonu. Jednak zawsze ląduję w Jesenikach, w tym roku już 4 razy i chyba za 10 dni kolejny. Chociaż ,w ubiegłym roku poznałem Czeski Raj czyli Jicin i okolice-polecam. Twoja relacja na dzień dzisiejszy bardzo mnie mobilizuje aby pojechać w te tereny. Dzięki.
Gajus.
majkik75 napisał(a):Ha, identycznie szliśmy Najpierw na parking po drugiej stronie Łaby, promikiem potem do Rathen i dalej szlakiem w górę w sumie cały czas po stopniach do Bastei.
Ale ! Byliście przy wodospadzie uruchamianym za 0,3 EUR ?
A Bastei obłędne. Tylko my mieliśmy trochę lepszą pogodę
Pozdrawiam, Michał
pawelg napisał(a):Pension Tokan
maslinka napisał(a):pawelg napisał(a):Pension Tokan
Byliśmy tam na obiedzie podczas wycieczki (Mariina skála - Vilemínina stěna - Rudolfův kámen). Niestety, wrażenia nie najlepsze. Zapomnieli o nas w kuchni i musieliśmy długo czekać. Na koniec zniesmaczona mina kelnera, który westchnął na widok zbyt małego, jego zdaniem, napiwku. Dalibyśmy większy, gdybyśmy nie musieli czekać godzinę na jedzenie
Ale smacznie było! No i widoki na trasie niesamowite!