maslinka napisał(a):janniko napisał(a):A tak aproposis, to JAKIM APARATEM robiły panie fotki, bo bardzo ładny przekaz kolorystyczny?
Czyżby czasem nie jakiś Kanonik?
Janniko, hmm... nie wiem, o jakie panie Ci chodzi Wakacje spędziłam z mężem, jedyną panią byłam ja sama
maslinka napisał(a):Zdjęcia robiliśmy dwoma aparatami. Większość w relacji pochodzi z Olympusa SP-570UZ, ale sporo zostało zrobionych prawdziwym hitem: Kodakiem EasyShare C813, który kupiliśmy rok temu w... Biedronce za 299 zł
Basiulinek napisał(a):Maslinko-08.08 to byl pierwszy dzien naszego urlopu w Orebiczu.I- mozesz mi wierzyc lub nie-myslalam o tym,ze gdzies jestescie w okolicy!
No i mialam racje
Basiulinek napisał(a):A co do cen campingow-pytalam w Pernie na campie "Palme".Nie bylo zadnego cennika na widocznym miejscu,a mily pan powiedzial nam,ze za 3 osoby,namiot i auto- 230 kn.Chcielismy sie zorientowac,zeby w przyszlym roku moze "przerzucic" sie na namiot,ale po porownaniu cen stwierdzilismy,ze jednak apartament.
Mdziumka napisał(a):Szkoda, że Humacowi poświęciliście tak mało czasu, wart jest zatrzymania się na dłuższą chwilę. Jeżeli będziecie tam jeszcze kiedyś, to polecam Wam zwiedzanie tego miejsca z przewodnikiem A jakie tam są szutry....Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):KORČULA
yskyerka napisał(a):yes yes yes (że pozwolę sobie zacytować ) Jesteśmy na Korculi.
aktual napisał(a):Melduję się. Lepiej późno niż wcale. Podziwiam z otwartymi ustami. Szczególnie te miejsca, które odwiedziliśmy również w tym roku. Pozdrawiam.
oginioszki napisał(a):Wczoraj gdy oglądaliśmy Twoje fotki po raz kolejny przebiegł mnie niesamowity dreszcz kiedy ujrzałam wjazd na przeprawę promową w Orebiću . Jakie to były cudowne chwile kiedy tam stalismy autem u progu naszej wakacyjnej przygody . Ach ...... rozmarzyłam się
andrew_g napisał(a):Yo maslinko !
... Twój każdy wątek czytam jednym tchem ... piękne i bardzo mobilne wakacje ... niezłego masz fotografa ... czekam na kolejne odcinki
janniko napisał(a):maslinka napisał(a):janniko napisał(a):A tak aproposis, to JAKIM APARATEM robiły panie fotki, bo bardzo ładny przekaz kolorystyczny?
Czyżby czasem nie jakiś Kanonik?
Janniko, hmm... nie wiem, o jakie panie Ci chodzi Wakacje spędziłam z mężem, jedyną panią byłam ja sama
ups.. ... maljeńka wtopa..
janniko napisał(a):Ale zdjęcia na prawdę są fajne
powinniście sobie sprawić lustrzankę (jakąś niedrogą), bo chyba macie oko do fotek..
Janusz Bajcer napisał(a):W Korčuli odbywa się coroczny festiwal piosenki "Marko Polo Festiwal"
Tamara Kujacic - XIV Marco Polo Festival Korčula, 2009
Tymona napisał(a):W tym roku widzieliśmy kilka innych błękitów, ale daleko im do tych chorwackich modrości - zatoczka Žitna urocza.
Czekam na korčulański cdn...
janusz.w. napisał(a):Hmmm... mam zupełnie inny plan na przyszły tydzień, ale podejrzewam, że jak obejrzę jeszcze kilka Twoich zdjęć z Korczuli, to ulegnie on modyfikacji...
trinity napisał(a):zatoczka Žitna zrobiła na mnie wrażenie jest przepiękna, czekam na ciąg dalszy...
Powrót do Nasze relacje z podróży