Tytuł bardzo zobowiązywał i ciekawa byłam kiedy znajdziecie szutrową drogę na hvarską kulminację. I jest. Jasne, że to żaden wyczyn wjechać autem, tylko że byłoby dopiero bezsensem wchodzić nogami tam gdzie prowadzi droga. Zawsze wybieramy auto gdy to jest tylko możliwe zostawiając nogi na inne okazje.
Widoki w ładną pogodę są warte poświęcenia tych 2 godzin zamiast wylegiwania się na kamieniach.
maslinka napisał(a):Miałam problemy z wrzuceniem zdjęć do "Żaby", znowu serwis ma jakiś problem Ale w końcu udało się!
Ja zauważyłam, że wrzucając do żaby na raz kilka zdjęć zawsze jednego brakuje, tego problemu na wiosnę nie było. Przy kilku zdjęć to żaden problem no ale gdy będziemy wysyłać setkami to może być denerwujące.
maslinka napisał(a):Skąd my to znamy To oczywiście "Hvarska sosna", która zwyciężyła w ubiegłorocznej edycji konkursu fotograficznego "Moja Chorwacja 2008". Zdjęcie było dziełem Lidii K. Nie możemy się powstrzymać i "strzelamy" podobny kadr.
A do "Hvarskiej sosny" tak się przywiązałam, że uważam ją za "moją sosnę" No i oczywiście policzyłam jej wszystkie gałazki i widzę, że przez ten prawie rok po lewej stronie odłamała się jedna bardzo ładna sucha gałąź
Dzięki za to zdjęcie. Podobny kadr i podobna pora dnia .
Pozdrawiam
Lidia