Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukamy pilnie noclegów na KRK

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Eyesmon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eyesmon » 06.06.2007 20:20

hej wszystkim forumowiczom

Wybieramy się na 2 rodzinki (4 dorosłych + 9miesięczny bobas i 2 letnie dziecko) samochodami do chorwacji. Myślimy o wyspie Krk - konkretnie miejscowość Malinska ale nie tylko. Planujemy pobyt w dość nietypowym terminie: 30.07 (poniedziałek) - 09.08 (czwartek).
I teraz wielka prośba do Was: szukamy noclegów na ten termin w ww. okolicach - macie jakieś namiary to chętnie skorzystamy:)
Najlepiej żeby to był apartament typu "4" (czyli 2 osobne sypialnie z łazienką i aneksem kuchennym) w miarę spokojnym miejscu i blisko wody.

Dzięki z góry za wszelkie informacje
Pozdrawiam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.06.2007 20:53

zacznij poszukiwania od tego:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
na początek wystarczy :papa:
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 06.06.2007 20:53

ivan dujmovic Vantacici k. maliskiej, tel +385 051 866-173. jak chcesz cos jeszcze wiedziec to pytaj. mówia po niemiecku i chorwacku tylko...
Eyesmon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eyesmon » 07.06.2007 13:33

Mich - dzięki :) takiej właśnie odpowiedzi oczekuję - konkretnych namiarów a nie agencji:) jeśli mógłbyś dodać coś więcej albo napisać do mnie na maila (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl) lub gg (3929807) będę wdzięczny - chodzi mi o jakieś szczegóły dot. tej Twojej kwatery

over...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2007 14:02

Eyesmon napisał(a):Mich - dzięki :) takiej właśnie odpowiedzi oczekuję - konkretnych namiarów a nie agencji:) ...

tyle, że w/w linki to nie agencje tylko bezpośrednie namiary :wink:
Eyesmon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eyesmon » 09.06.2007 19:52

Mich - ponawiam moje pytanie odnośnie "czegoś więcej" o tej kwaterze w Vanticici - daj jakiś znak :)
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 09.06.2007 20:40

A próbowałeś tak:
odpalasz googla
wpisujesz ivan dujmovic vantacici
i otrzymujesz
pierwszy wynik to niniejszy wątek na forum
a kolejny zawiera w sobie:

i tam sobie możesz napisac maila i zadać jakiś 100000000 szczegółowych pytań.

Pozdrawiam,
Aśka
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 10.06.2007 21:08

byłem kilka dni w górach..
to miejscowosc pare km od malinskiej, ze 2 sklepy, 2 knajpki itp. brzeg to skałki, jedna mała plaża żwirkowa dla dzieci, z domu nad morze 5 min. spacerku. w domu są 3 apartamenty, nie mam zdjęć, jakoś nie zrobiłem , byłem tam dwa lata temu. co jeszcze? zadzwon tam sobie i popytaj..
Eyesmon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eyesmon » 10.06.2007 22:39

do Mich: sorry ze tak uparcie powracam do tematu :)
dzwonilem do goscia i chyba tam pojedziemy - pierwsze 2 tygodnie sierpnia (zaspiewal nam 60 euro za 4 os. apartament)

mam jednak pare pytan do Ciebie bo tam byles wiec wiesz najepiej a p. Ivan co ma innego mowic jak nie same dobre rzeczy prawda? Ty mam nadzieje Mich bedziesz bardziej obiektywny

A wiec:
- plaza zwirkowa - daleko do niej? czy to ta "100 m" od kwatery?
- ap. 4 os - mam rozumiec to jako dwie sypialnie + "living room" z kuchnia czy 1 sypialnie + living room z 2 lozkami i kuchnia razem
- no i ogolnie - jest w porzo? polecasz tam jechac? wiem ze za mniej niz 60 euro raczej ciezko nam bedzie cos znalezc w szczycie sezonu ale mimo wszystko wole wiedziec co mnie czeka na miejscu

pozdrawiam i czekam na info :)
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 11.06.2007 08:48

obszernie napisałem o wszystkim na gg do ciebie dodam tylko że apartmen gdzie mieszkałem to było tak: korytarz prowadzący z podwórka, po lewej jeden apartman po prawej drugi - mój. mój to: pokój z dwoma tapczanami i łazienką dostępny przez drzwi z korytarza, drugi pokój (tez wejscie z tego korytarza) z podwójnym łóżkiem i łazienką i przez niego przechodzisz do kuchni z której z kolei możesz wyjść na taras. innymi slowy: pomiedzy pokojami połączenie tylko przez korytarz wspólny z drugim apartmanem, każdy pokój ma swoją lazienkę a jeden dodatkowo kuchnie i taras

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone