Witam to mój pierwszy post na tym forum.
Nigdy nie byłem w Chorwacji. Lecę z żoną do Dubrownika na okres od 29.09.2012 do 6.10.2012
Poszukiwałem na forum informacji odnośnie noclegów w Dubrowniku jednak na ogół są to okolice Dubrownika a nie same miasto. Wybieram same miasto Dubrownik gdyż nie będę miał tam własnego środka lokomocji tak więc będę zdany jedynie na piesze wycieczki ew. autobusem miejskim.
Zależy mi na tanim noclegu dla 2 osób (mnie i żony).
Jeśli chodzi o odległość do plaży nie musi być aż tak super blisko myślę jednak żeby nie było to więcej jak 1,5 KM- max 2KM tak samo mniej więcej by odległość była podobna by dotrzeć do starego miasta.
Zależy mi najbardziej na jak najniższej cenie za nocleg. Nie potrzebuję luksusu tylko godziwe warunki.
Brałem też pod uwagę ewentualnie miejscowości które znajdują się bliżej lotniska np. Cavtat i inne po drodze do Dubrownika jednak z uwagi na brak własnego środka lokomocji wolałbym sam Dubrownik.
Bardzo proszę o ewentualne namiary i koszta na kwaterę którą państwo znacie na adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl