Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam taniego kempingu.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dammianolej
Podróżnik
Szukam taniego kempingu.

Nieprzeczytany postnapisał(a) dammianolej » 15.03.2009 19:28

Witam,
Wyjeżdzam poraz drugi do Chorwacji.Mam ogromna prośbę do wszystkich o podanie namiarów na tanie camp między Splitem , a Dubrownikiem.Nie musza byc jakieś super wygody , tak samo nie musi być prądu oraz byle było blisko do plaży. W zeszłym roku byłem na takim campie koło Drage u Maria camp nazywał się Paradiso i byłem bardzo zadowolony.Wyjeżdzam w czerwcu . Także zostało mi troche czasu do szukania.
Pozdrawiam wszystkich
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 15.03.2009 19:35

Witam
Czy przejrzałeś dokładnie dział kempingi, myślę że nie... :wink:
Jeden z tematów przyklejonych dotyczy najtańszych kempingów :evil:

Przypominam o pkt.1 regulaminu
Zanim wyślesz zapytanie sprawdź, czy ktoś już nie pytał o to samo - być może odpowiedź jest znana. Forum nie jest hot-line, gdzie otrzymasz odpowiedź na pytanie zadane 100 razy w tym samym tygodniu. Sporo odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania znajdziesz w dziale FAQ
dammianolej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dammianolej » 15.03.2009 20:38

Tak przejrzałem te działy oraz przekopałem całem forum .
Większość opisuje campingi między Zadarem , a Śibernikiem.
A mnie interesuje inny region. W rejonie tym , który mnie interesuje jest bardzo mało opisanych i niema podanych dokładnych namiarów. Tylko są opisane ogólnikowo.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 20:59

dammianolej napisał(a):.....A mnie interesuje inny region. W rejonie tym , który mnie interesuje jest bardzo mało opisanych i niema podanych dokładnych namiarów. Tylko są opisane ogólnikowo.

No niekonieniecznie tak jest jak piszesz :lol:
Choćby 2 bardzo popularne wśród cro_userów kempingi:
- Orasac i kemping pod Maslinom:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=6458
- Zivogoście Blato i kemping Ciste:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17272&highlight=
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.03.2009 21:38

Ten camp w Orasac to polecam w 200%. Mógłbym jechać choćby zaraz. Gorzej z plażą ale ta górka też jest do przeżycia. Szczegóły w mojej relacji z 2008 jak chcesz...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.03.2009 21:42

JacYamaha napisał(a):Ten camp w Orasac to polecam w 200%. Mógłbym jechać choćby zaraz. Gorzej z plażą ale ta górka też jest do przeżycia. Szczegóły w mojej relacji z 2008 jak chcesz...

pod maslinom
pegaz600
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pegaz600 » 25.03.2009 12:23

dammianolej napisał(a):Witam,
Wyjeżdzam poraz drugi do Chorwacji.Mam ogromna prośbę do wszystkich o podanie namiarów na tanie camp między Splitem , a Dubrownikiem.Nie musza byc jakieś super wygody , tak samo nie musi być prądu oraz byle było blisko do plaży. W zeszłym roku byłem na takim campie koło Drage u Maria camp nazywał się Paradiso i byłem bardzo zadowolony.Wyjeżdzam w czerwcu . Także zostało mi troche czasu do szukania.
Pozdrawiam wszystkich

Czy można prosić o ceny i więcej wiadomości na temat campingu Paradiso?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 25.03.2009 12:43

pegaz600 napisał(a):Czy można prosić o ceny i więcej wiadomości na temat campingu Paradiso?

Proszę http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=197 ... diso+drage :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.03.2009 13:08

dammianolej napisał(a):...W zeszłym roku byłem na takim campie koło Drage u Maria camp nazywał się Paradiso i byłem bardzo zadowolony.Wyjeżdzam w czerwcu ...

O ja chromolę :!: 8O Byłeś na tym Campie, który polecałem i nic się nie odezwałeś :?:......

Skoro byłeś już w Chorwacji to powinieneś wiedzieć, że jadąc w ciemno można znaleźć masę miejsc na campach... jak ci odpowiada to zostajesz a jak nie odpowiada to jedziesz dalej ;)

Tym razem mógłbym polecić camping "Dole" w Zivogosce Blato.
Samego opisu Campinu jako takiego nie mam ale jest to dobre miejsce wypadowe... niedaleko Sv. Jure, Dubrovnik, Hvar, Medugorie, Mostar....

Od tego miejsca mojej relacji masz opowieść z campingu Dole ;)

Pozdrav :papa:
dammianolej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dammianolej » 25.03.2009 14:30

Na paradiso byliśmy w okresie od 29.06 do 15.07.
Cenę uzgodniliśmy od rodziny tzw. 2 osoby dorosłem ,dwójka dzieci ,auto , duzy namiot Niewiadoski zapłaciliśmy 15 Euro za dobe.
dammianolej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dammianolej » 25.03.2009 14:32

Panie Leszku dziękuje za podanie namiarów w tym roku jedziemy w podobny okresie i napewno tam zajrzymy.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.03.2009 14:54

No to Dole jest zupełnie innym campingiem.... bardziej luksusowym w porównaniu z campingiem Maria, a w związku z tym zdecydowanie droższym. za naszą trójkę, namiot, samochód i prąd wyszło nam ok 170 kun/doba... tylko nie pamiętam dokładnie czy w to już był wliczony prąd bo wzięliśmy jedno gniazdko na dwie rodziny :?

Także Dole nie jest tanim campingiem ;)

P.S. Nie "Panuj" mi proszę... wszyscy tu jesteśmy per nick. :)
pegaz600
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pegaz600 » 25.03.2009 20:30

dammianolej napisał(a):Na paradiso byliśmy w okresie od 29.06 do 15.07.
Cenę uzgodniliśmy od rodziny tzw. 2 osoby dorosłem ,dwójka dzieci ,auto , duzy namiot Niewiadoski zapłaciliśmy 15 Euro za dobe.

Dziękuję za odpowiedz :D .Chciałbym zapytać jak warunki sanitarne i jakie jest zejście do wody.Moja małżonka słabo pływa i zależy nam na łagodnym zejściu do wody.
Dad
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dad » 25.03.2009 20:47

Leszek Skupin napisał(a):No to Dole jest zupełnie innym campingiem.... bardziej luksusowym w porównaniu z campingiem Maria, a w związku z tym zdecydowanie droższym. za naszą trójkę, namiot, samochód i prąd wyszło nam ok 170 kun/doba... tylko nie pamiętam dokładnie czy w to już był wliczony prąd bo wzięliśmy jedno gniazdko na dwie rodziny :?

Także Dole nie jest tanim campingiem ;)

P.S. Nie "Panuj" mi proszę... wszyscy tu jesteśmy per nick. :)

Witam
Czy mógłbyś wysłać mi na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl parę fotek z Paradiso?
dammianolej
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dammianolej » 25.03.2009 21:45

A więc tak:
zejście do wody łagodne nawt bardzo,
sanitariaty nowe i utrzymane w ciągłej czystści , wody ciepłej pod dostatkiem chodz z bateri solarowej . Podaj meila po wyślę pare fotek!
Następna strona

Powrót do Kempingi

Szukam taniego kempingu.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies