Witam wszystkich Cromaniaków Forum śledzę od dobrych 5 lat , niestety mój wyjazd ciągle jet odkładany w czasie ...W zeszłym roku byłam z rodziną nad morzem , koniec sierpnia 14 stopni, wiatr, morze lodowate , deszcz...Już podczas zjazdu na autostradę miałam przeczucie, że źle robimy i zamiast jechać w "górę" powinniśmy jechać "w dół" . No ale wszystko było na wariata , kasy niewiele no to co robić znowu Bałtyk. Ostatecznie przyjechaliśmy zmarznięci, wykończeni , a mąż po przyjściu kilku mandatów ( gdzie w życiu nie dostał ani jednego ,a prawko ma przeszło 10 lat) stwierdził, że nad Polskie morze już nie jedzie. Ostatecznie kwota jaką wydaliśmy to 3 tys. myślę, że jak dobrze pokombinuję to w cro powinniśmy się zamknąć w 3,5-4tys(tydzień)
I tutaj zwracam się z ogromną prośbą do Was. Chciałabym prosić Was o sprawdzone namiary na apartamenty do 40e w czerwcu dla 2 dorosłych i czterolatka. Miejsca jakie mnie interesują to max do okolic Trogiru. Pag, Krk najlepiej, żeby było jak najbliżej i mogliśmy przejechać bez noclegu na jednym baku, że tak powiem. Przeczesałam forum już wielokrotnie ale zazwyczaj wszystkie namiary przesyłane są na maile i mam kłopot ze znalezieniem czegokolwiek...
Mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Za wszystkie wskazówki i rady z góry dziękuję.