iwona1978 napisał(a):Witam serdecznie, mam pytanie a jednocześnie wielką prośbę, szukam apartamentu do 40 euro ( 2+2) - może to być nawet jeden pokój z łazienką i aneksem kuchennym, w miarę blisko plaży.Jeżeli ktoś ma sprawdzone namiary, proszę o informację.
iwona1978 napisał(a):szukam apartamentu do 40 euro ( 2+2) - może to być nawet jeden pokój z łazienką i aneksem kuchennym, w miarę blisko plaży.Jeżeli ktoś ma sprawdzone namiary, proszę o informację.
Z napisał(a):Nie chciałbym Cię zasmucać lecz sam jestem na etapie poszukiwania kwatery na przyszły rok w takiej konfiguracji, i cienko to widzę.Ja szukam trochę dalej(od Bristu w górę lub Peljesac).
piekara114 napisał(a):Z napisał(a):Nie chciałbym Cię zasmucać lecz sam jestem na etapie poszukiwania kwatery na przyszły rok w takiej konfiguracji, i cienko to widzę.Ja szukam trochę dalej(od Bristu w górę lub Peljesac).
Orebić i mój app. w Banku kwater. Popatrz
piekara114 napisał(a):Z napisał(a):Nie chciałbym Cię zasmucać lecz sam jestem na etapie poszukiwania kwatery na przyszły rok w takiej konfiguracji, i cienko to widzę.Ja szukam trochę dalej(od Bristu w górę lub Peljesac).
Orebić i mój app. w Banku kwater. Popatrz
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje