Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam: sprawdzony apartament w środkowej Dalmacji dla 2 os

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kasia77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia77 » 13.06.2006 13:48

Hej, Ja też pilnie poszukuję apartamentu w ok. Dubrownika, ale za cenę trochę bardziej przystępną:)Wiem, że temat był wałkowany wiele razy, ale moze ktoś moze przesłać na maila konkretny namiar na sprawdzony apartament dla 2 osób w okolicy Dubrownika. Zaoszczędzi mi to nerwowego pierwszego dnia wakacji. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 13.06.2006 15:14

ende napisał(a):
Vedran Lekic napisał(a):Nie chce ze ktos zle tlumacze moja slowa...ale nie wierze ze jest duzo chetnych z tym cenamy...

Podczas naszego pobytu, wszystkie apartamenty były zajęte, może nie jest super tanio, ale imho za taki standard warto dopłacić. Jesli masz namiar na podobne, a tańsze oferty, to na pewno wszyscy chętnie skorzystamy.

btw. w poscie było pytanie o sprawdzony app do 50E - bylem, zmiescilem sie w cenie i dałem informacje. Nie każdy szuka appów do 30E. (a może ta cena taka bo papieru było pod dostatkiem... ;p )

pozdrówki i powodzenia z Brazylią ;)

dzieki na pozdrowienia !

Nie chce nic mowic o cenamy napewno ktos bedzie zrozumiec zle... Jaky ludzie na rozne forume rozmawiaja.. i w rozmowach idealne...baseny.. jakuzi...internet w apartamenecie...i potem jak sie obudzia..dzwonia lub pisza..i pytaja " witam..poszukuje tani nocleg"..na dwie osoby z cena do 20 EUR "
kasia77
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia77 » 14.06.2006 08:21

Zgadzam się! Moje wymagania są w porównaniu z tym całkiem skromne. Nie potrzebuję basenu (w Chorwacji !!!)ani Internetu tylko czysty apartament z ładnym widokiem. Piękne morze i słoneczna pogoda to jedyne co jest mi potrzebne w wakacje. I mam nadzieję, że uda mi się coś takiego znależć za jakieś 30 E.
agata-68
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata-68 » 26.06.2006 07:49

Hej
Bardzo gorąco prosze o sprawdzone namiary na apartament bliziutko morza, dla dwóch osób z 8-letnim dzieckiem w okolicach Trogiru.
Mąż uparł się żebyśmy jechali w ciemno, ale ja wole mieć coś w zanadrzu. Bariery językowe moga byc bardzo trudne do przebrnięcia w przypadku poszukiwań w ciemno
Serdecznie pozdrawiam
Aga
Mamoniowa
Turysta
Primosten

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mamoniowa » 26.06.2006 21:10

Witajcie
Pozwalam sobie podciągnąc wątek i poprosić o namiary na fajne miejsce do spania dla dwóch osób w Primosten(tyle się o tym miejscu tutaj naczytałam, że tam i tylko tam chcę jechać;), no może na drugi tydzień na Peljesac)Zależy nam na cichym, spokojnym miejscu, jedziemy we dwójkę i chcielibyśmy znaleźć coś do 30 euro(albo poniżej, jeśli to możliwe-jak myślicie?),z niewielkim aneksem kuchennym i łazienką, ale niekoniecznie tuż przy morzu, może być w oddaleniu, tak powiedzmy do 1 km...
Rozesłałam dosć dużo mejli, na kilka dostałam odpowiedzi, ale wszędzie są ceny jak dla nas za wysokie, chociaż standard apartamentów jest ich wart.My jednak luksusów nie potrzebujemy, chcemy znaleźć miejsce gdzie można spać, umyć się i ugotować w czystości.
Jeśłi ktoś może mi pomóc, będę wdzięczna.Jak się nie uda, to pojedziemy w ciemno, z nadzieją, że zwojujemy coś na miejscu;)))
Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A, zapomniałam dodać, że chcemy jechać po 21 sierpnia.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Szukam: sprawdzony apartament w środkowej Dalmacji dla 2 os - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone