izis napisał(a):madzia1981 napisał(a):rybko-poszło na maila
pozdrawiam
Madziu ja również byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie namiarów na jakies sprawdzone apartamenty, wybieramy sie we 2 z chlopakiem ,jedziemy autem i jesteśmy zainteresowani jakimś apartamentem z lazienką i aneksem kuchennym. Bardzo bym prosiła a jakieś namiary, mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 4766175
Z góry dziękuje i pozdrawiam!
Lilianna napisał(a)::lol: Bardzo fajne miejsce to Primosten .Mieszkaliśmy w Villa Knez.Niedrogo a odjazdowo jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany pisz na maila.Lilianna
bruner napisał(a):Proszę o jakieś namiary na apartament dla dwóch osób do maks 50 EUR
z góry dziękuję
ende napisał(a):bruner napisał(a):Proszę o jakieś namiary na apartament dla dwóch osób do maks 50 EUR
z góry dziękuję
Szczerze polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (villa maslina) w Tucepi, bylem dwa lata temu i rewelacja.
z tego pokoju:
jest taki widok:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mam troche zdjec, jak chcesz to email.
Vedran Lekic napisał(a):Nie chce ze ktos zle tlumacze moja slowa...ale nie wierze ze jest duzo chetnych z tym cenamy...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje