Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam: sprawdzony apartament w środkowej Dalmacji dla 2 os

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
3fritz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) 3fritz » 14.05.2006 21:46

Szukam pilnie apartamentu taniego i sprawdzonego w okoluicach Szybenika. Prosze o pomoc i namiary!! dla 2 osob i psa malutkiego polowa lipca-sierpien
Maaya
Globtroter
Też chętna n a Trogir/ Ciovo :))))

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maaya » 15.05.2006 07:16

Witam wszystkich:)
Równiez jestem zainteresowana przyzwoitymi lokalami na Ciovo lub w Trogirze, z reguły zatrzymywałam się w Vodicach- w tym roku chciałabym zapuścić się troszkę dalej:) Mała prośba do p. Madzi- czy mogłabym prosić o namiary lokali na mail'a?- dodam,że jedziemy w trójeczkę, tzn. mąż, Junior i ja;) Pzdrowionka;)

mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 16.05.2006 10:27

Dzien dobry-juz juz wysłałam maila? Bo coś mi komputer wczoraj nawalał i się pogubilam :D
barbra
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) barbra » 16.05.2006 13:24

madzia1981 napisał(a):rybko-poszło na maila
pozdrawiam

Mdzia proszę o namiary na adartamenty o których pisałaś w Sukosanie lub w Trogirze, moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kliffe
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kliffe » 19.05.2006 21:37

Witam!
Mogę polecić z czystym sercem apartamenty i pokoje w Makarskiej (byliśmy tam 2 lata temu, ale z tego co widzę ceny się prawie nie zmieniły)- House "Gudelj" znajdziesz na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Oto bezpośredni link, mam nadzieję, że będzie aktywny

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Renata mówi po angielsku, więc nie ma problemu z komunikacją, rezerwuje apartamenty bez zaliczki, przyjeżdża na dworzec żeby podróżnika odebrać. Wogóle równa z niej babeczka, bardzo sympatyczna. Polecam. Apartamenty bardzo schludne, nowoczesne, proste i wygodne. Duże łóżko, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem. Nie daleko od plaży(jakieś 10 min spacerkiem w dół) A jeśli zechce Ci się przejść wzdłuż plaży jeszcze kolejne 10 min to zastaniesz przecudowny brzeg, gdzie skałki tworzą mnóstwo małych, odizolowanych od siebie, romantycznych "prywatnych" plaż, otoczonych soczysto-zielonymi piniami, wystarczy zjawić się tam przed 10 rano i plażyczka tylko Twoja. Makarska jest nieco bardziej przyjazna pod koniec sierpnia i we wrześniu. Wcześniej straszny tam tłok, ale nie zmienia to faktu, że jest to piękna okolica i dobre miejsce wypadowe do wielu wycieczek (Split, Trogir, Hvar, Dubrownik, Nawet Szybenik - jesli wypożyczy się samochód, no i oczywiście masyw Biokovo). Naprawdę polecam. Zresztą na wspomnianej przeze mnie stronce znajdziesz masę innych apartamentów, które mogą przypaść Ci do gustu. Życzę powodzenia i miłych wakacji.
Ja tym razem wypuszczam się dalej, do Czarnogóry.
Pozdrawiam
avilla
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) avilla » 25.05.2006 10:13

Witam,
wybieramy się w tym roku w 2 połowie sierpnia, w dwie rodziny, tj. 4 + 2 os., do Chorwacji. Miejscem docelowym ma być Srodkowa Dalmacja.
Wracając do Polski chcielibyśmy zatrzymać się na 3-4 dni nad morzem na wysokości Plitwic.
Może ktoś poleciłby mi fajne kwatery w tych regionach. Podaję mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam :)
izis
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) izis » 27.05.2006 18:20

[quote="madzia1981"]rybko-poszło na maila
pozdrawiam[/quote]

Madziu ja również byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie namiarów na jakies sprawdzone apartamenty, wybieramy sie we 2 z chlopakiem ,jedziemy autem i jesteśmy zainteresowani jakimś apartamentem z lazienką i aneksem kuchennym. Bardzo bym prosiła a jakieś namiary, mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 4766175
Z góry dziękuje i pozdrawiam!
mega35
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mega35 » 28.05.2006 07:13

izis napisał(a):
madzia1981 napisał(a):rybko-poszło na maila
pozdrawiam

Madziu ja również byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie namiarów na jakies sprawdzone apartamenty, wybieramy sie we 2 z chlopakiem ,jedziemy autem i jesteśmy zainteresowani jakimś apartamentem z lazienką i aneksem kuchennym. Bardzo bym prosiła a jakieś namiary, mój mail to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 4766175
Z góry dziękuje i pozdrawiam!

MADZIA JA TEŻ POPROSZĘ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :oops:
magodr
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magodr » 06.06.2006 07:50

Lilianna napisał(a)::lol: :lol: Bardzo fajne miejsce to Primosten .Mieszkaliśmy w Villa Knez.Niedrogo a odjazdowo jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany pisz na maila.Lilianna :lol:

Czy ja również mogę poprosić o namiary na Villę Knez w Primosten? Znam Primosten, więc napisz proszę w którym miejscu jest położona ta Villa, jakie ceny tam są i czy nadaje się na pobyt z rocznym dzieckiem?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
deisi
Autostopowicz
namiary na tanie kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) deisi » 07.06.2006 14:18

ja też poproszę te tanie namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 10.06.2006 21:57

teraz ja odświeżam temat.

Witam wszystkich forumowiczów :)

Wybieramy się do Chorwacji po raz pierwszy. Po przestudiowaniu forum bierzemy pod uwagę dwie miejscowości - Baska Voda albo Tucepi

Termin wyjazdu - 6.08 i tylko tydzień niestety :(

Proszę o jakieś namiary na apartament dla dwóch osób do maks 50 EUR

z góry dziękuję
ende
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ende » 11.06.2006 10:47

bruner napisał(a):Proszę o jakieś namiary na apartament dla dwóch osób do maks 50 EUR
z góry dziękuję

Szczerze polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (villa maslina) w Tucepi, bylem dwa lata temu i rewelacja.
z tego pokoju: Obrazek

jest taki widok:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mam troche zdjec, jak chcesz to email.
Vedran Lekic
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 11.06.2006 13:36

Nie chce ze ktos zle tlumacze moja slowa...ale nie wierze ze jest duzo chetnych z tym cenamy...

ende napisał(a):
bruner napisał(a):Proszę o jakieś namiary na apartament dla dwóch osób do maks 50 EUR
z góry dziękuję

Szczerze polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (villa maslina) w Tucepi, bylem dwa lata temu i rewelacja.
z tego pokoju: Obrazek

jest taki widok:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkzaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mam troche zdjec, jak chcesz to email.
ende
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ende » 13.06.2006 07:46

Vedran Lekic napisał(a):Nie chce ze ktos zle tlumacze moja slowa...ale nie wierze ze jest duzo chetnych z tym cenamy...

Podczas naszego pobytu, wszystkie apartamenty były zajęte, może nie jest super tanio, ale imho za taki standard warto dopłacić. Jesli masz namiar na podobne, a tańsze oferty, to na pewno wszyscy chętnie skorzystamy.

btw. w poscie było pytanie o sprawdzony app do 50E - bylem, zmiescilem sie w cenie i dałem informacje. Nie każdy szuka appów do 30E. (a może ta cena taka bo papieru było pod dostatkiem... ;p )

pozdrówki i powodzenia z Brazylią ;)
bruner
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bruner » 13.06.2006 09:56

dzięki za namiary. Wygląda OK i cena do zaakceptowania. Bardziej nastawiam się na Baske a Tucepi jakby co :)

pozdawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Szukam: sprawdzony apartament w środkowej Dalmacji dla 2 os - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone