Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam Pomocy _ Sprawdzony Tani Pokój Dla Dwojga - ZIVOGOSCE

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
silent_eni
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) silent_eni » 16.06.2007 13:41

Po raz kolejny zwracam się z prośba o pomoc...postanowiłam pojechac do Zivogosce : ..Blato , Mala Duba...i inne atrakcje...
Wertuje strony internetowe i ceny sa różne...ostatnio jechalam w ciemno i udalo sie znaleźć fajny pokój z dostepem do kuchni , lazienka i balkonem ...
W tym roku boje sie , że los sie do mnie juz tak nie uśmiechnie...Ostatnio zapłaciłam 30 Euro za 2 osoby od nocy , także wiem , że jest mozliwe w tej cenie znalezienie czegos naprawde realnie atrakcyjnego. Tylko , że ostatnio była do Riwiera Omis ...teraz wybieram sie dalej :)
Czy jest ktos spośród Was kto tam byl i ma sprawdzone namiary na kogos kto wynajmie pokój dla 2 osób w cenie 30-32 Euro od doby?
Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi i z góry dziekuję. :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 16.06.2007 17:26

Za 35 euro. Pisz na priva :) Koniecznie podaj termin :)
dracek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dracek » 16.06.2007 21:09

daj email to wyśle Ci link do tego co ja byłem jeszcze pare dni temu
dracek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dracek » 16.06.2007 21:11

silent_eni
Turysta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) silent_eni » 16.06.2007 21:30

To super , zaraz wejde na link który przeslales ...moj adres mailowy na priv to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Masz jakies zdjecia to super i wysylaj :) Zdaj mi swa relacje:) Dobrego wyboru dokonałam wybierajac te wlasnie miejscowosc?
silent_eni
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) silent_eni » 16.06.2007 21:34

dracek czekam na maila:) gdzie w końcu zakotwiczyles? Jestem młoda osoba i jade z kims kto do wrzesnia jest bezrobotny wiec wole w tych maximum35 Euro sie zmiescic ze wszystkimi opłatami :) :wink:
dracek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dracek » 17.06.2007 07:51

https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=15852
moja relacja z wyprawy do Zivogosce :)
Toma76
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Toma76 » 01.07.2007 22:36

Ja też poproszę namiary na apartament dla 2 osób w Zivogosce. Wyjeżdzamy 06.08. na około 10 dni.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki.

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone