Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam poleconego apartamentu badz kwatere!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
antextrans
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) antextrans » 09.07.2006 18:10

Prosze o poleceni najlepiej kwatery prywatnej dla dwóch osób na początek września, okolice istrii. Prosze o polecone i sprawdzone oferty, dojazd samochodem.
Dziekuje!!!!!
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 09.07.2006 20:28

Wyspa KRK. Pensjonat. Jak jesteś zainteresowany, daj znać. Wyśle namiar.
censor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) censor » 09.07.2006 20:32

Polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link byłem sprawdziłem
byś
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) byś » 09.07.2006 20:50

Witam. Poszukuję sprawdzonych apartamentów dla dwóch rodzin - 3 i 4 osobowej na wyspie Ciovo. Jeżeli macie namiary - dajcie znać.Pozdrawiam Byś.
Ps. Wyjazd planowany jest na drugą połowę sierpnia.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 10.07.2006 06:44

Istria (Banjole), Krk (Vrbnik) i Ciovo (Okrug Gornji)
namiary na mojej stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
Dodatkowe namiary - Istria (Vrsar) będą w mojej relacji z tegorocznych wakacji.
antextrans
Podróżnik
Dziekuje!

Nieprzeczytany postnapisał(a) antextrans » 10.07.2006 06:59

Jestem zainteresowany tym pensjonatem na krk, oraz czy te oferty z krk poleca kolega z ostrowa sa sprawdzone i godne polecenia?
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 10.07.2006 07:05

Oj lenistwo - może jeszcze załatwić Ci rezerwację ?
Jeśli wszedłbyś na moją stronę namiar Ci podałem wiedziałbyś, że wszystkie podane na niej namiary na apartamenty są sprawdzone - podaję tylko te w których mieszkałem osobiście.
aissi
Autostopowicz
Szukam niedrogiego noclegu najchętniej Istria

Nieprzeczytany postnapisał(a) aissi » 10.07.2006 09:44

Witam,

ja również szukam niedrogiego noclegu dla 3-4 osób w dniach 05-14.08. Aprtamentu z dwoma sypialniami lub dwóch oddzielnych pokoi. Najbardziej odpowiada mi Istria, ale może się mylę, że tam jest najładniej bo to mój pierwszy wyjazd do Chorwacji.;) W każdym razie myślę o czymś położonym nie dalej niż w Środkowej Dalmacji.
Jeśli ktoś dysponuje jakimś sprawdzonym adresem (a mail byłby już ideałem) to bardzo proszę o informację na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z góry dziękuję.
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 10.07.2006 10:53

ja korzystam z tego :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.07.2006 17:45

Jeśli nadal aktualny pensjonat .. podaj adres. Wyślę namiary.
ebi
Globtroter
Tylko Biograd na Moru !!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebi » 10.07.2006 20:55

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

- Suuuper, niskie ceny (a juz wogole we wrzesniu) a co najwazniejsze uczciwi i swietnui ludzie z ktorymi mozna sie troche potargowac :) Pozdrav

p.s wiecej napisalem o apartamentach tutaj
forum/viewtopic.php?t=12115
marfi
Turysta
Okolice Baska voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) marfi » 11.07.2006 10:46

Szukam kwaterki dla 4os.(w tym maluch 3 latka) 30.07-12.08 Oczywiście wmiare możliwości jak naj taniej(ok.10-13 euro/os). adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam i dziękuję
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 14.07.2006 16:25

Może i ja skorzystam z tego tematu....
Ja poszukuję czegoś na ubozu z ładną plażą dla rodziców i sostry ( czyli 3 osoby) w sierpniu - termin obojętny na trzy tygodnie.... ale max za 45 E za dzień... Wiem, że ciężko takie ofert znaleźć w necie bo jak jest coś fajnego to zazwyczaj cena idzie w górę. Mojej rodzince nie jest jednak do szczęścia konieczny TV czy też klima w pokoju, zależy im na ładnej plazy i by dom był położony w ustronnym miejscu.

Ciężko coś znaleźć. Jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę o informacje tutaj lub na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Miejsca, które nas interesują: Wyspa Vis, Wyspa Cres, Wyspa Losinj, Wyspa Brac , Wyspa Solta,(ewentualnie Wyspa Krk lub Mljet), Peljesac.
franek-kris
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) franek-kris » 29.07.2006 18:08

jezeli ktoś moze to niech mi prześle na meila oferte kwater w rejonie Rijeki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
uzewojtek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) uzewojtek » 01.08.2006 21:01

MAKARSKA napisz wyślę namiar jest lux
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone