Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam pokoju 2os.,od 5sierpnia,tanio.Pomóżcie.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lotnick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnick » 02.06.2006 11:55

Pomóżcie mi coś znaleźć,jest tyle ofert ,że się gubię. Jednocześnie nie da się znaleźć wiele w przystępnych dla mnie cenach.
Jedziemy autem na 2 tygodnie(max).
To czego szukam:
Pokój dla 2 osób,prawdopodobnie 2x2osoby.
Makarska i okolice ,chętnie wyspy(ale te chyba drożej) Hvar ,może Vis. Nie musi być w centrum kurortów,chyba dobrym wyjściem jest zapłacić taniej za pokój i jeździć autem tam gdzie ma się ochotę pobyć.
Wydaje mi się,że cena 25euro za dzień za pokój 2osobowy jest do osiągnięcia, jeśli się nie uda to prawdopodobnie zdecydujemy się na namiot.
Chętnie przyjmę informacje od osób oferujących pokoje.
Zależy mi na tym rejonie ze względu na hobby-chcę wziąć paralotnie,rajem byłaby Vis. Jak przemieszczać się z Hvar na Vis,albo z lądu na Vis?
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.06.2006 12:13

witaj lotniku
A może wyspa Ciovo byłaby w kręgu twoich zainteresowań...? Mogłabym podesłać jakieś namiary z tych okolic...zastanów się.
Pozdrawiam
lotnick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnick » 02.06.2006 12:34

W zasadzie wydaje się dobry dojazd w każde z miejsc o których wspomniałem,trochę daleko do Makarskiej,ale może masz coś godnego uwagi.Słucham...znaczy czytam... ;-)
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 02.06.2006 12:35

Ja proponuję jechać w ciemno za 25 euro znajdziecie napewno. Prawie na każdym domu jest tabliczka z napisem APARMAN lub SOBE.Riwiera makarska, dużo fajnych miejscowości i w miarę blisko siebie, BRELA, BASKA VODA, TUCEPI, PODGORA, IGRANE, ZAOSTORG, GRADAC itd.
lotnick
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnick » 02.06.2006 12:56

Brałem to pod uwagę, tym bardziej,że zawsze zostaje namiot. Jeśli chodzi o poszukiwania na miejscu to może być kłopot, bo to przecież środek sezonu.
Aha-jeszcze jedno: po angielsku albo polsku dogadamy się ?
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 02.06.2006 13:26

dagadacie :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone