napisał(a) wlodek » 29.03.2006 20:34
Bazylka5 napisał(a):wlodek napisał(a):Witam wszystkich formowiczów
i najlepszego w nowym roku
Zaczynamy już marzyć o wakacjach i dlatego popieram temat Chorwackie ABC chociaz w 2005 byłem 1-szy raz wChorwacji to gdyby nie forum to bym popełnił wiele błedów w wyjexdzie a teraz służę pomoca
Zadar okolice a szczególnie Osrodek w Zatone Holiday Village Zaton
Chetnie poczytałabym o tym Osrodku. Już na forum pytałam o niego. W zwiazku z wysokimi cenami zastanawiałam się czy atrakcje typu baseny , zjeżdzalnie i inne są za darmo? Jak wygląda życie nocne, czy są imprezy regionalne typu wieczór dalmatynski itd
pozdrawiam
No tak kasy to trzeba trochę wydać ale!!!!
Ośrodek ten to jak małe miasteczko ,mini market, poczta , deptak a przy nim restauracje, kawiarnie, sklepiki, kantor, bankomaty.
Plaża żwirowa lub bardzo drobne kamyczki przy plazy punkty z napojami lodami pizza można korzystać z plazy od rana do nocy.
Pełno boisk do siatki, piłki nożnej, kosza, scieżka zdrowia, hippika .
Wieczorem życie nocne dyskoteka na terenie ośrodka ale zaraz za brama jedna z największych w Chorwacji Dyskoteka Saturn prima ale piwo np. 3x droższe niż w restauracjach wstęp 20 kun codziennie tylko w poniedziałek nieczynna. Obok plazy wspanały basen 10 m od morza.
Na plazy programy animacyjne motoróki banany, skutery, spadochrony
tylko kasa i kasa
Nawet miejsca do mycia samochodów. Jedynie co to brak rodaków i pełno niemców. Jak trzeba to moge przesłac pare fotek