Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam noclegu Split 8 sierpnia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rhmurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rhmurek » 03.07.2006 12:23

Witam,
Wybieram sie do Chorwacji 8 sierpnia i szukam noclegu (taniego) dla 2 osob na pierwsze 3 dni w Split. Prosze podajcie jakies sprawdzone prywatne kontakty. Mam jeszcze pytanie. Zorientowalem sie na forum ze przemieszczajac sie stopem czy autobusem po Chorwacji nie ma wiekszego problemu ze znalezieniem tanich noclegow po drodze. Czy to prawda? I moze rada jak najlepiej szukac. Zazwyczaj tak podrozowalem po Czechach i Slowacji i problemu nie bylo. Czy w Chorwacji jest podobnie? Dziekuje wszystkim za pomoc. :D
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 03.07.2006 13:31

Wywnioskowałem że chyba lecicie samolotem do Splitu, ale czemu chcecie szukać noclegu w Splicie ? , to jest duże miasto. Komunikacja autobusowa ze bardzo dobra i proponuję odrazu jechać na Riwierę makarską. Przeglądnijcie dobrze forum to pozwoli wam wybrać jakieś fajne miejsce, ale w sierpniu nie nastawiajcie się na tanie noclegi, 30 euro za dwojkę trzeba dać.
A tutaj odjazdy ze Splitu.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
rhmurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rhmurek » 03.07.2006 14:06

Dzieki za odpowiedz. Tak samolotem i dlatego w Splicie bo to nasz pierwszy raz w Chorwacji i chcielibysmy sie zorientowac na miejscu. Wlasnie nie wiem czy zarezerwowac sobie nocleg tylko na 1 noc czy na wiecej. Potrzebuje poprostu czasu aby na miejscu znalezc noclegi. Jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy ze Splitu. Moze wiesz jak tam jest z namiotami i kempingami? Oplaca sie?
Zazwyczaj nie spedzamy czasu w jednym miejscu i tylko na plazy. Miasto tez chcialbym obejrzec.
Czy mozna znalezc tam tansze kwatery np. dalej od centrum i niekoniecznie luksusowe?
Dzieki.
Katarina
Globtroter
tani nocleg w Splicie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarina » 03.07.2006 14:12

tani nocleg w Splicie to mzonki, szczegolnie w sieprniu, najtanszy jaki znalazlam to 19 euro od osoby, jesli cie interesuje to odezwij sie.
rhmurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rhmurek » 03.07.2006 14:15

Dzieki
Pewnie sie przyda jesli mozesz mi go wyslac. A czy masz jakies rady co do trasy podrozy ze Splitu np. gdzie sie udac zeby tez bylo w miare cenowo i atrakcyjnie. Nie chce spedzic calego pobytu tylko na plazy. :)
Mamy 3 tygodnie zeby jak najwiecej zobaczyc.
Katarina
Globtroter
drogi-tani split

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarina » 03.07.2006 14:27

Podaj maila jesli jestes moja propozycja naprawde zainteresowany, radze jechac ze Splitu na wyspe Hvar, promem okolo 2 godz, super widoki, pogoda murowana, a potem zwiedzac wszystkie urocze miasteczka wlacznie z perlą tej wyspy -- miastem Hvar. Mozna kierowac sie w dol w strone Dubrownika ale ja preferuje miejsca z dala od POLAKOW. Mam ich na co dzien w kraju, tam moge byc z przyroda, rozkoszowac sie zapachami, poznawac innych ludzi, a nie wciaz sluchac przeklenstw naszych wyluzowanych rodakow.

Sam mozesz sobie tez wyrobic opinie czytajac to forum. Decyzja nalezy do Ciebie, to twoje WAKACJE!!
rhmurek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rhmurek » 03.07.2006 14:31

Dzieki Katarina
Prosze napisz na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z checia wyslucham wszystkich zalecen i uwag.
Dziekuje :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone