Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam noclegu między Osijek - Slavonski Brod

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piotr rakowski
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr rakowski » 06.07.2010 18:47

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Tak do tej pory byłem zaczytany w to forum i planowanie wyjazdu , że nie miałem okazji sie przywitać. I tu moja prośba:
Wyjazd (07-08-2010) mam tak zaplanowany że potrzebuję tani nocleg z niedzieli na poniedziałek na trasie między Osijek a Slavonski Brod gdyż zależy mi żeby przez BiH jechać w dzień i podziwiać widoki. Będę niezmiernie wdzięczny za namiary i opinie.
Życzę udanych wakacji wszystkim forumowiczom.
pozdr.
Ostatnio edytowano 12.07.2010 16:23 przez piotr rakowski, łącznie edytowano 1 raz
KAJ
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAJ » 06.07.2010 18:51

Pensjonat sprawdzony w Slawońskim Brodzie:
http://pansion-antonio.hr/index-2.html
piotr rakowski
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr rakowski » 07.07.2010 15:13

Dzięki kaj za namiary. Widzę że ładnie i czysto. Już odnotowalem w notesiku ;-)
Jak narazie moja prośba została bez większego odzewu ale jeszcze miesiąc do wyjazdu to może i ktoś coś więcej podrzuci żebym miał w czym wybierać. Chyba że w tamtej okolicy to bieda z tanimi noclegami?
piotr rakowski
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr rakowski » 12.07.2010 16:19

hej koledzy i koleżanki. Ponawiam prośbę o pomoc jak w temacie. Bo do wyjazdu coraz bliżej a tu jak narazie jeden kolega pomógł.
piter83pl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter83pl » 12.07.2010 17:35

W Bosanskim Samacu jest hotel Plaza. Spaliśmy na wiosnę - cena jakoś około 30-40 euro za dwie osoby z tego co pamiętam. Obok w budynku hotelowym jest knajpa, która podaje niezłe jedzenie za niewielką kasę. Z minusów, to hotel jest w przy deptaku i w nocy jest dość głośno, w hotelu jest dyskoteka, podejrzewam że jak działa to nocleg tam absolutnie nie ma sensu. Dalej jadąc na południe przy drodze są hotele/motele więc wydaje mi się, że nie powinno być problemu.
Tu jest link
http://www.hotelplaza-samac.com/o_hotelu.html
Pozdrawiam
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 12.07.2010 22:19

piotr rakowski napisał(a):hej koledzy i koleżanki. Ponawiam prośbę o pomoc jak w temacie. Bo do wyjazdu coraz bliżej a tu jak narazie jeden kolega pomógł.

Może łatwiej będzie znaleźć coś jeszcze na Węgrzech np w Mohaczu albo odbić do uzdrowiska Harkany a to juz 60 km do Osiejku

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone