jarod napisał(a):Coraz mniej rozumiem polityke tego forum. Niby dba się o porządek, każde błahe pytanie jest ganione przez "cromaniaków" i człowiek jest odsyłany do szukajki (a co tam niech siedzi godzinami). Z drugiej strony coraz więcej takich wątków jak ten z dziesiątkami postów w stylu "to ja też poprosze o namiar", tak jakby go nie można było oficjalnie podać na stronie i każdy będzie widział i kto chce skorzysta. Rozumiem że "nie ma miejsca na reklamy" itd., ale na priva i maile też można wysyłać reklamy do tego zbierając pokaźną bazę adresów. Baza kwater też nie działa. Może moderator powinien odsyłać autorów takich wątków do bazy kwater - masz coś do polecenia to umieść dane. Tworzenie wątków w stylu "byłem, było super hiper full itp" bez namiarów to tylko śmiecenie i żadna wiedza na przyszłość. Sorry za OT
lucyna835 napisał(a):Ja też poproszę o namiary
karolina031 napisał(a):Przepraszam, ale jeśli jest wyraźnie na czerwono napisane, że nie ma miejsca na reklamy to nie reklamy nie można umieszczać. Podanie na stronie adresu jest to reklama.
jarod napisał(a):karolina031 napisał(a):Przepraszam, ale jeśli jest wyraźnie na czerwono napisane, że nie ma miejsca na reklamy to nie reklamy nie można umieszczać. Podanie na stronie adresu jest to reklama.
W tym dziale widziałem posty gdzie były podawane adresy więc widać że raczej nie jest to restrykcyjnie przestrzegane. I bardzo dobrze bo takie posty coś wnoszą.
Rozumiem, że jak coś jest na czerwono napisane to dla Ciebie jest święte i niezmienne.
karolina031 napisał(a): No ale jak widać nie każdy to rozumie, a szkoda.
jarod napisał(a):karolina031 napisał(a): No ale jak widać nie każdy to rozumie, a szkoda.
karolina031 napisał(a):Napiszę tak: szkoda mi energii na odpisywanie na takie zaczepki. Zwłaszcza, jeśli ktoś znajduje satysfakcję w jadowitych w tonie odpowiedziach w odniesieniu do postu, który opisuje serdeczność i gościnność mojego chorwackiego gospodarza. Ten ktoś i ten każdy żeby nie było już wątpliwości kogo mam na myśli to oczywiście "jarod". Jest to mój ostatni wpis na Twoje inwektywy.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje