SYLWKA_2014 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Napisałam maila w sprawie ap.
Hmm, a ja nic nie dostałam
karolcia1 napisał(a):Bo ja napisałam z prośbą o info i dostałam obszerną odp. za co serdecznie dziękuję
karolina031 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Napisałam maila w sprawie ap.
Pani Sylwio proszę napisac do mnie na meil, bo mam cos problem z wysłaniem przez cro.pl wiadomości. Pozdrawiam i odpisze na pewno
SYLWKA_2014 napisał(a):karolina031 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):karolcia1 napisał(a):Napisałam maila w sprawie ap.
Pani Sylwio proszę napisac do mnie na meil, bo mam cos problem z wysłaniem przez cro.pl wiadomości. Pozdrawiam i odpisze na pewno
Mikromir napisał(a):Opisałam kiedyś w banku kwater dom baaardzo pogodnych i serdecznych Chorwatów, posiadających własną winnicę i ogród oliwny plus jakieś zwierzaki. Ivana, Brist:
dalmacja-srodkowa-od-primostenu-do-gradaca-t39894.html#p1574666
Zwierzęta o ile wiem są akceptowane.
karolina031 napisał(a):Także byłam na Pag przejazdem ale jednak wolę okolice Środkowej Dalmacji. Może już z przyzwyczajenia bo w sumie wszystko się zna, każdy kąt i człowiek jedzie jak do siebie W każdym razie proszę zostawić sobie namiar może się przyda
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje