Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam najtanszego campu między Zadarem a Splitem

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 04.08.2004 19:44

Sylwusik będę wdzięczny za wszelkie zdjęcia podesłane na priv. Nie skorzystam z Twojej propozycji zabrania się ponieważ jadę z rodziną i jeżeli się zdecyduje to spotkamy sie na miejscu ponieważ wybieram sie w pierwszej połowie września.Jednak zastanawiam się ponieważ jest to trochę daleko a ja mam mało czsu na odpoczynek chociaż z tego co piszesz jest to właśnie to czego szukam.
Pozdrawiam
sylwusik2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwusik2 » 05.08.2004 14:29

Oki
dzisiaj wieczorem w pracy poskanuje zdjęcia i ci podeślę. podaj tylko maila i jutro postaram się wysłać
pzdr
Sylwusik2
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 05.08.2004 22:52

hej czekam na fotkiMojego maila znajdziesz we wcześniejszych moich postach w tym temacie.Mam nadzieje że spotkamy sie na Hvarze i posączymy wspaniałą rakiję lub wineczko.
Czekam na zdjęcia i pozdrawiam.
sylwusik2
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwusik2 » 06.08.2004 20:26

Witaj
Fotki już poszły więc zaraz powinny być u Ciebie. Sory za marną jakośc skanu ale bo to z papieru błyszczącego.Ale cóż sam kamping jest 100 razy piękniejszy i nic nie oddaje atmosfery tego miejsca
Pozdrawiam
Sylwusik2
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 07.08.2004 06:48

Gośka napisał(a):Polecam camp malenica w sukostanie to cichy przydomowy camp nikt w nocy nie hałasuje i plaża jest spoko. Maduz tam nie ma a jeżowców bardzo mało. Camp jest bardzo tani za 4 osoby samochód namiot i lodówkę zapłaciliśmy 18,5 euro.
polecam !!!

Tani ? Dwa tygodnie temu zajechałem tam i młody chłopak z recepcji chciał 22 euro za 2 osoby , auto , namiot i prąd . W rozmowie z żoną wypsnęło mi się , że : " po... go " - chyba zrozumiał , na campie było trochę rodaków . Cichych i zadbanych campów , gdzie lodówka jest gratis , a przy tym tańszych można szukać w Sv. Petar ( kilka km dalej ).
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 07.08.2004 06:55

mitam napisał(a):Dzieki ale mam jeszcze jedno pytanie czy siedząc przy namiocie można upajać się widokiem morza czy to raczej niemozliwe

Owszem , byłem na takim w Sv. Petar. Mógłbym rozbić namiot dosłownie 5 m od morza . Tam chyba każdy camp niemal przylega do morza .
Ps. Ten , o którym pisał m.in. volumen , to faktycznie masakra : magistralę masz dosłownie nad samą głową . Dziwię się , jak tam można spać .
Jaskul
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaskul » 27.08.2004 10:07

Za miejscowością Pakostane ok 2-3 km jest mała miejscowośc Drage.
Jescze przed nią skręcasz z magistrali w prawo i po 50 metrach masz 3 przydomowe kampy. Są śliczne miejsca - namiot stoi nad samą wodą na niewielkiej skarpie. Ceny niskie za 3 osoby, auto, namiot ok 110kn ~16E
Pod prysznicami ciepła woda cały czas.
Przemo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Przemo » 28.08.2004 19:45

Mniej wiecej od Siukosianu do Biogradu jest kilkadziesiąt prywatnych kampów, W Sv Perat jest ich chyba z 20. Małe przydomowe, panuje tam rodzinna atmosfera, jest napradę cicho i spokojnie.
Ceny tak mnij wiecej po 20 kn za osobę namiot, prad samochód.
Ja płaciłem 161 kn za 2+3, 2 namioty, prąd, samochód, lodówka, a wzasadzie zamrażarka była za free.
Jak Cię interesują dokładen ceny to mogę je podać. Prawdopodobnie w Sv. Petar będą jednakowe.
konrado
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrado » 14.05.2006 13:51

a może ktos posiada foto camp malenicy
bądż najbliższej okolicy
bardzo chętnie bym zapoznał się z nimi
kusi mnie pojechac własnie tam
a to będzie pierwszy wyjazd do Cro
z 4 letnią córeczką
z wawy
gdzies po 20 lipca
pozdrawiam
K*
Ps. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 14.05.2006 15:34

W ubiegłym roku byłam na tym campingu, synek miał wtedy 4 lata. Camping godny polecenia,czyste sanitariaty, ciepła woda non stop,camp tani.Ja również byłam pierwszy raz.Zdjęcia spóbuję wysłać.Pozdrawiam.
konrado
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) konrado » 05.06.2006 11:35

dagarts
ja w tym roku jadę też z 4 letnim dzieciakiem
córeczką
pierwszy raz Chorwacja i pierwszy raz camp
więc Twoja opinia
jest dla mnie ważna
wiesz taki wyjazd z dzieciakiem to ważna sprawa
dochodzą inne potrzeby
plaża
jakieś rozrywki
plac zabaw
okolica
itp.
więc może cos podpowiesz mając już doświadczenia
z góry dziekuje
K*
jak by co podam adres
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
aha
jedziemy ok 20 sierpnia
z Warszawy
pozdrowionka
i dużo słoneczka
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 05.06.2006 11:42

Sukosan to mała wioska i nie ma tam specjalnych atrakcji dla dzieci. Camp Malenica jest na końcu miejscowości i prawdę powiedziawszy to nie ma nawet gdzie się przejść wieczorem.W centrum jest camping Olivia, tani polecany na forum.W centrum jest ładniej. My często jeździliśmy do Zadaru. W tym roku wybraliśmy Podgorę, wydaje mi się, że jest atrakcyjniejsza od Sukosanu.Podsumowując: camp Malenica polecam, ale sama miejscowość nic ciekawego. Pozdrawiam.
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 05.06.2006 12:19

Dużo atrakcji dla dzieci jest w pobliskim Biogradzie.
anetka1011
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetka1011 » 09.06.2006 19:14

volumen napisał(a): Także polecam ten kamp. podobnie, jak i położony obok kamp Ivana (za 2 osoby, auto, namiot, prąd płaciłem na przełomie czerwca i lipca 9 euro). Ale w Ivanie standard jest trochę niższy niż w Malenicy, choć lepsze jest zacienienie nad namiotem. Na priva mogę podesłac zdjęcia Ivany.

jeśli można, to proszę o te zdjęcia: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dziękuję :-)
anetka1011
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetka1011 » 09.06.2006 19:18

Gośka napisał(a): Polecam camp malenica w sukostanie to cichy przydomowy camp nikt w nocy nie hałasuje i plaża jest spoko. Maduz tam nie ma a jeżowców bardzo mało. Camp jest bardzo tani za 4 osoby samochód namiot i lodówkę zapłaciliśmy 18,5 euro.
polecam !!!

a może jakieś zdjęcia możesz mi z tego campu podesłać? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W ogóle jakby ktoś chciał się podzielić zdjęciami z campów w Sukosanie, to będę bardzo wdzięczna.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

szukam najtanszego campu między Zadarem a Splitem - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone