Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam milej au pair lubiacej dzieci do pracy w Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Belli
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belli » 10.12.2004 12:36

Kochani, mam wielka prosbe do forumowiczow :roll: .Czy ktos z Was zna mila lubiaca dzieci dziewczyne/kobiete, ktora chcialaby zmienic klimat na cieplejszy na co najmniej rok?Oczywiscie im dluzej tym lepiej.Mieszkamy nad samym morzem w malym miasteczku pod Splitem (10km), a przed nami stoi wyprowadzka do Splitu.Ja jestem Polka a moj maz Chorwatem.Obecnie jednak mieszkam tu sama z dziecmi i wlasnie wracam do zawodu po dlugiej macierzynskiej przerwie.Mamy dwie corki w wieku 2,5 i 5 lat.O ile znacie taka osobe prosze meldujcie sie na forum.Wielkie dzieki i serdeczne pozdrowienia wszystkim milosnikom Chorwacji!!!
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.12.2004 13:26

Hm...
To jest całkiem fajna propozycja... Od kiedy potrzebujesz tę osobę? Na jakich warunkach? Jakie warunki powinna spełniać ta osoba? Napisz na priva:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Plumek
Dory
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dory » 19.12.2004 14:20

Jeju calkiem ciekawa propozycja...odrazu bym sie zgodzila, gdyby nie to,ze mieszkam w Wiedniu i musze skonczyc studia :cry: .Moj chlopak tez jest Chorwatem, ja kocham Chorwacje jak wlasny kraj - Polske, i chcialabym sie tam przeprowadzic w przyszlosci...juz nie moge sie doczekac tego dnia,gdy wyjade na pol roku do Chorwacji, by zrobic tam jeden semestr! Studiuje Chorwacki miedzy innymi przez mojego mezczyzne :D Moze kiedys sie do Ciebie zglosze i pouwazam na Twoje dzieciaki:)

Pozdrav Dori
ramka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ramka » 11.01.2005 19:50

Dory a jak sie poznaliscie?? bo ja tez szukam Chorwata:) och!! jak ja ich uwielbiam.. moze Twoj mezczyzna ma jakiegos samotnego kolege??
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 11.01.2005 19:54

ramka napisał(a):Dory a jak sie poznaliscie?? bo ja tez szukam Chorwata:) och!! jak ja ich uwielbiam.. moze Twoj mezczyzna ma jakiegos samotnego kolege??

Bazyl jest ,,Chorwatem'' i jest bardzo samotny. :wink:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 12.01.2005 13:08

bazyl się zakochał i chwilowo jest nie do wyrwania . Proszę pytać w późniejszym terminie :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 12.01.2005 16:15

Zastanawiam się, w kim się zakochał Bazyl. Czyżby w mojej faworytce Ewie.z , a może w Izie27, doprawdy nie wiem. No, No, No, a jesli wybranką jest śliczna Pirogirl, generalnie to ona jest wolna i chyba nie będzie miała nic przeciwko temu :roll: . Chyba , że wybranka jest z Wrocławia No, No. Nie mniej jednak wspieram duchowo Bazyla - PORA JUŻ NA CIEBIE WAŚĆ.
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 12.01.2005 20:20

PIEROŻKOWA DZIEWCZYNKA ma już faceta , a przynajmniej z kimś tam była w Cro kolego Darku 1 , mówiła że to jej oblubieniec . :wink: Iza 27 mnie już nie lubi , a EwciaZ. ma męża którego kocha :( więc pora zniknąć z forum i zająć się sobą :papa:
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 12.01.2005 20:52

Bazyl...nie wymiękaj...zostań...ktoś sie w końcu trafi :)
mówię Ci!!! :wink: :wink:

Pozdrav
Bruno
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 14.01.2005 01:05

bazyl napisał(a):więc pora zniknąć z forum i zająć się sobą

Czy stan zakochania musi się wiązać ze zniknięciem z forum?

Bazyl, nie daj się. Miłość miłością - ale w roli pantoflarza, to jakoś Cię nie widzę.

pozdraviam MP
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 15.01.2005 06:04

jaki ja tam pantoflarz Rekinie :lol: jak jestem z kimś to robię co chcę , zmywam , sprzątam , gotuję ... :wink: a jak mam fantazję to i śmieci wyrzucę , niech se baba nie myśli ;)
munja1985
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) munja1985 » 15.01.2005 09:30

Chciałabym dowiedzieś się czegoś więcej na temat tej oferty.Jestem studentką pierwszego roku slawistyki,a taka okazja mogłaby sie nie powtórzyć.
pirogirl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirogirl » 29.01.2005 19:39

darek1 napisał(a):Zastanawiam się, w kim się zakochał Bazyl. Czyżby w mojej faworytce Ewie.z , a może w Izie27, doprawdy nie wiem. No, No, No, a jesli wybranką jest śliczna Pirogirl, generalnie to ona jest wolna i chyba nie będzie miała nic przeciwko temu :roll: . Chyba , że wybranka jest z Wrocławia No, No. Nie mniej jednak wspieram duchowo Bazyla - PORA JUŻ NA CIEBIE WAŚĆ.

hehe pirogirl zajęta i to na maxa :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.01.2005 21:20

Pirogirl nie wiesz co tracisz. Rozważ oferty na forum cro

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone