Sławomir Wocial napisał(a):To tuż to 4 kmA obok jest jeszcze Dingac. A do Borka można i nie przez tunel...
Sławomir Wocial napisał(a):Tam na tej plaży wychowuje sie dwoje dzieci gospodarzyPięć lat temu jak byliśmy pierwszy raz to Ivanek się właśnie urodził a Lucija urodziła się w 2006. Dzieciaki dają sobie doskonale radę, oczywiście , że trzeba na nie zwracać uwagę. Kumple moi byli z dzieciakami 1.5 i 3 lata i też spoko. Jak się chce to da się radę
Czy twoi starzy byli srebrnym passatem?
Sławomir Wocial napisał(a):Korneliusz napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):http://www.dubrovnik-online.com/anadingac/
ja zawsze polecam to!
Napisz do Pietro na mejla to da Ci namiar na Dube po drugiej stronie Peljesca. Pozdrav!
Witam.Dziękuję bardzo za fajną ofertę,jest to bardzo ciekawe i możliwe,że skorzystam!!
Szkoda,że na tej stronie nie podają cen za apart.!!
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
Tam są dwa domy , jeden to dom Bozo gdzie jest 5 pokoi typy 2+2 i jeden 4+2 (połączone dwa te mniejsze) Za te pojedyncze -35 euro za ten podwójny 70 euro. W każdym z tych mniejszych jest kuchnia i balkon ( wspólny dla wszystkich, poprzedzielany) One są na 1 piętrze. W tym podwójnym jest jedna łazienka. Dom obok to dom Ivo , ojca Bozo. Tam są 4 pokoje na jednym pietrze. Po dwóch stronach korytarza po dwa pokoje przedzielone kuchnią. Czyli jedna kuchnia na dwa pokoje. W każdym pokoju łazienka. Wspólny taras, zacieniony. 12 euro od osoby.
ania.mor napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Korneliusz napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):http://www.dubrovnik-online.com/anadingac/
ja zawsze polecam to!
Napisz do Pietro na mejla to da Ci namiar na Dube po drugiej stronie Peljesca. Pozdrav!
Witam.Dziękuję bardzo za fajną ofertę,jest to bardzo ciekawe i możliwe,że skorzystam!!
Tam są dwa domy , jeden to dom Bozo gdzie jest 5 pokoi typy 2+2 i jeden 4+2 (połączone dwa te mniejsze) Za te pojedyncze -35 euro za ten podwójny 70 euro. W każdym z tych mniejszych jest kuchnia i balkon ( wspólny dla wszystkich, poprzedzielany) One są na 1 piętrze. W tym podwójnym jest jedna łazienka. Dom obok to dom Ivo , ojca Bozo. Tam są 4 pokoje na jednym pietrze. Po dwóch stronach korytarza po dwa pokoje przedzielone kuchnią. Czyli jedna kuchnia na dwa pokoje. W każdym pokoju łazienka. Wspólny taras, zacieniony. 12 euro od osoby.
Witam!
wybieram sie do willi Anadingac w lipcu i byłabym wdzieczna za wszelkie informacje o drogach, okolicy , plażach no i o samej willi
A
A
Korneliusz napisał(a):Witam serdecznie.Tego roku mam zamiar ponownie pojechać nad ADRIĘ i mam w planie zwiedzanie min.Dubrownika,Korculi,Mostaru i ....winiarnie,więc wybrałem jako bazę wypadową półwysep Peljesac!
Teraz tylko zostaje pytanie gdzie na tym (pewnie pięknym) półwyspie "zachaczyć kotwicę".??
![]()
Latem 2007 wylądowałem (w ciemno) w Zavali na wyspie Hvar i to było miejsce w 100% pasujące dla mnie i mojej rodziny (2+2)!!
Dlatego pragnę znaleźć podobne miejsce na Półwyspie Peljesac!!
Bardzo zacny CROMANIAK polecił mi miejscowość BORAK i jeżeli nic innego nie będzie bardziej godnego mojego zainteresowania pewnie tam pojadę lecz pragnę mieć także inne opcje!!
Proszę Was o propozycje!!
Ps.Planowany pobyt to druga połowa lipca na ok 10 dni!!
Jeżeli ktoś ma linki z fajnymi kwaterami to także poproszę!!
Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!!
Sławomir Wocial napisał(a):ania.mor napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Korneliusz napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):http://www.dubrovnik-online.com/anadingac/
ja zawsze polecam to!
Witam!
wybieram sie do willi Anadingac w lipcu i byłabym wdzieczna za wszelkie informacje o drogach, okolicy , plażach no i o samej willi
A
A
O Jezu... następni...:)