Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam miejsca na odpoczynek zanim będzie za póżno!!!!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 05.02.2007 21:02

witam wszystkich croentuzjastów.nieuchronnie zbliżają sie wakacje i trzeba będzie podjąć decyzje gdzie jechać na wakacje.tylko jedno jest pewne.do Chorwacji.i tu pojawia sie problem ,większość ofert dotyczy Ciovo i okolic. (chodzi o allegro) a my to już zaliczyliśmy.było super.
w tym roku mamy mocno sprecyzowane cele i mam nadzieje że ktoś ma namiary na to czego szukamy.
szukamy apartamentu dla dwojga dorosłych i dwójki dzieci 2+2
koniecznie z widokiem na morze i max 50 m od plazy(nachodziliśmy sie juz na ciovo)
jedzie z nami mały piesek
region od Baska Voda po Gradac
cena do 50 euro
jedziemy w czerwcu
i to chyba na tyle ,myśle że nie wymagamy za wiele :lol:
przeszukalismy już skarbnice wiedzy cro.pl ale nie natrafiliśmy na coś fajnego lub przoczyliśmy to.
jeśli ktoś ma coś na oku to bardzo prosze o kontakt,może być na email
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :papa:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.02.2007 21:40

AGA&ADAM napisał(a):w tym roku mamy mocno sprecyzowane cele i mam nadzieje że ktoś ma namiary na to czego szukamy.
szukamy apartamentu dla dwojga dorosłych i dwójki dzieci 2+2
koniecznie z widokiem na morze i max 50 m od plazy(nachodziliśmy sie juz na ciovo)
jedzie z nami mały piesek
region od Baska Voda po Gradac
cena do 50 euro
jedziemy w czerwcu
i to chyba na tyle ,myśle że nie wymagamy za wiele :lol:

Wsiadasz w samochód, jedziesz w te okolice gdzie planowałeś i wybierasz sobie apartament na miejscu (oczywiście pytasz czy z psem można być w domu i na plaży). W czerwcu miejsc jest do wyboru i koloru.
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 05.02.2007 22:34

wszystko pięknie ale ....
obawiam sie że po przejechaniu półtora tys.km.nie będzie mi sie chciało szukać i wybierać apartmanów.zapewne wziąłbym pierwszą lepszą a po pierwszym dniu bym żałował.jakoś mi sie nie widzi chodzenie i pukanie od drzwi do drzwi i pytanie czy piesek może być :P
w zeszłym roku byłem na ciovo i musze przyznać że zarezerwowany pokój to dobra rzecz.
pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.02.2007 09:29

TU kiedys wypowiadano się na temat jazdy w ciemno. Co do pobytu z pieskiem ....nie wiem :( , ale pewnie ktoś Ci z forum pomoże. :)
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 06.02.2007 09:57

W czerwcu nie ma problemu z apartamentami
Musisz byc tylko na miejscu wczesnym popludniem ( nie wieczorem).
Dlatego ja wybieram opcje z noclegiem po drodze.
Jadę sobie spokojnie ( przeciez to urlop ), i mam w czym wybrać.
Pozdrawiam
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 06.02.2007 10:10

A ja podobnie jak AGA&ADAM preferuję zarezerwowany wcześniej apartament. Przyjeżdżam, kładę się spać i mam wszystko w d...e. Korzystam z interhome.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.02.2007 10:19

AGA&ADAM napisał(a):wszystko pięknie ale ....
obawiam sie że po przejechaniu półtora tys.km.nie będzie mi sie chciało szukać i wybierać apartmanów.zapewne wziąłbym pierwszą lepszą a po pierwszym dniu bym żałował.jakoś mi sie nie widzi chodzenie i pukanie od drzwi do drzwi i pytanie czy piesek może być :P
w zeszłym roku byłem na ciovo i musze przyznać że zarezerwowany pokój to dobra rzecz.
pozdrawiam

W temacie pieska w Chorwacji na forum było m.inn. tu:
forum/viewtopic.php?t=11329&highlight=pies
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.02.2007 14:58

w czerwcu nie ma co rezerowowac;)
co do zmeczenia..nawet po przejechaniu takiej dlugiej drogi, jak moja noga postanie na wybrzezu cro to zmeczenie odrazu mija..;]
jedz i na miejscu sobie znajdziesz taki jaki chcesz;)
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 06.02.2007 17:04

witam znowu.Janusz dzięki za link ale to nie o to chodzi jak zabrać psa bo to nie problem,rok temu byłem i było ok.gospodarze nic nie mówili.
czy mi sie wydaje czy faktycznie jest masa ofert na ciovo i okolice trogiru a na miejscowości bardziej na południu już tyle nie ma.co to sie dzieje??

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone