Szukam kwatery dla rodziny/2+1/.
Wybieramy się pierwszy raz, w związku z czym region jest raczej obojętny.Bardziej zależy nam na bezpicznej plaży dla dziecka/6lat/.
Czy ktoś zbwalców pomoże?
des34 napisał(a):Szukam kwatery dla rodziny/2+1/.
des34 napisał(a):Szukam kwatery dla rodziny/2+1/.
Wybieramy się pierwszy raz, w związku z czym region jest raczej obojętny.Bardziej zależy nam na bezpicznej plaży dla dziecka/6lat/.
Gosia Begovic napisał(a):MOZE MOGE POMOC.MIESZKAM W CHORWACJI I ZAJMUJE SIE TURYSTYKA .WYNAJMUJE APPARTAMENTY,REGION KVARNER miasto Dramalj(Crikvenica) KON:E-MAIL : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
madzia1981 napisał(a):Mamy pole do popisu bo ile osób tyle namiarów sie tu znajdzie.
Jeśli interesuje Cie dalmacja środkowa a dokładnie Ciovo nie więcej niż 100 metrów od morza z klimą i tv sat za 35 euro doba.
pa_wel_hal napisał(a):madzia1981 napisał(a):Mamy pole do popisu bo ile osób tyle namiarów sie tu znajdzie.
Jeśli interesuje Cie dalmacja środkowa a dokładnie Ciovo nie więcej niż 100 metrów od morza z klimą i tv sat za 35 euro doba.
Madziu proszę o namiary na priva
Takie coś mi się podoba
Czy będzie ok dla 2+2 albo jeszcze lepiej dla 3 dorosłe + 2 dzieci?
madzia1981 napisał(a):pa_wel_hal napisał(a):madzia1981 napisał(a):Mamy pole do popisu bo ile osób tyle namiarów sie tu znajdzie.
Madziu proszę o namiary na priva
Takie coś mi się podoba
Czy będzie ok dla 2+2 albo jeszcze lepiej dla 3 dorosłe + 2 dzieci?
Podaj maila albo napisz na moje gg.
Pozdrawiam.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje