Witam, szukamy kempingu na wyspie Hvar w miejscowości Milna,
pozdrawiam
madziaimaciek napisał(a):Witam, szukamy kempingu na wyspie Hvar w miejscowości Milna,
pozdrawiam
hepik napisał(a):Albo przedwojenna ta stronka ,albo macie jakąś dziwna walutę na tym Hvarze -DM ?
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):hepik napisał(a):Albo przedwojenna ta stronka ,albo macie jakąś dziwna walutę na tym Hvarze -DM ?
Strona jest rzeczywiście beznadziejna....ale lepszy rydz niż nic...
Gajus.ems napisał(a):W ubiegłym roku w czerwcu spędziłem na nim 2 dni. Właściciel z dumą pokazywał mi artykuł w Times że camp MILNA to najlepszy camp na HVARZE i jeden z dziesięciu najlepszych w CRO. Myślę że redaktor pisząc to miał bardzo ograniczoną wiedzę o campach w CRO, pewnie widział ze 2 inne.
Moim zdaniem camp jest fajnie położony, w czerwcu bez problemu miejsce nad samym morzem, plusem jest równiez odległość do mjsc. HVAR, ok 5 km, ale już infrastruktura to naprawdę lipa w porównaniu z wiekszością campów na HVARZE. Nie jestem wymagający i jak dla mnie ujdzie ale już rodziny bym tam nie zabrał. ( stare nieremontowane sanitariaty czy tez miesca do np mycia naczyń.)
Nie odradzam tego campu bo ma tez plusy jw, piszę po to aby poinformować czego sie spodziewać.
GAJUS