Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kempingu gdzieś na Istri

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomas2ek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomas2ek » 19.05.2004 13:04

Miejscowości jeszcze nie wybrałem. Czekam na wasze sugestie. Co do kempingu to chciałbym żeby był w pobliżu morza, w lesie i niedaleko centrum. Miejscowość nie za mała ale i nie metropolia bo ma być to wypoczynek. Byłem 2 lata temu na wyspie Korcula i było naprawdę super (poza cenami bo wyspy są zdecydowanie droższe). W tym roku chcę jechać trochę bliżej. Co polecacie?
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 24.05.2004 13:01

Wejdź na www.istra.com link campingi i masz tam wszystko (linki, ceny, zdjęcia itp.)
Ja tą drogą wybrałem camp Oliva w Rabacu i walę tam 19 lipca moim seiem. Lokalizacja campa, zdęcia miejscowości tam zamieszczone oraz opinie innych przekonały mnie w 100 %, że to dobry wybór.

Zobacz też www.rabac.labin.prv.pl

POZDRAWIAM
WIKO
tomas2ek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomas2ek » 25.05.2004 10:37

Dzięki za link. Najtrudniej wybrać mi miejscowość, żeby była ciekawa do zwiedzania i żeby kemping był blisko miasta a nie gdzieś zdala (np.7km) bo będę do niego uwiązany. Przeglądnę sobie tą stronkę.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 25.05.2004 15:57

Ten drugi to chyba
www.rabac.prv.pl
P12
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) P12 » 25.05.2004 21:58

w Rabacu to raczej nie ma co zwiedzać, w sąsiednim labinie i owszem stary Labin na wzgórzu, dalsze zwiedzanie to chyba Pula, ale to daleko (60 km). na zwiedzanie na Istrii przezancz sobie wieczory i noce, bo w dzień jest ukrop.
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 27.05.2004 08:10

W jakim mieście (tak naprawdę miasteczku) na Istrii jest co zwiedzać (oprócz Puli oczywiście). Każda mieścinka ma zapewne jakis stary kościółek lub kilka zabytkowych kamieniczek w centrum jednak myśląc o prawdziwym zwiedzaniu to trochę za mało. Oczywiście można objechac całą Istrię z nastawieniem na zwiedzanie i zapewne zobaczy się wiele ciekawych obiektów ale jedna przeciętna miejscowość turystyczna nie zaspokoi miłośnika prawdziwego zwiedzania.

Takie jest moje zdanie.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 27.05.2004 15:34

Istria wbrew pozorom ma bardzo dużo ładnych zabytków.
Pula-wiadomo,Rowinj,Motovun,Opatija,Porec itd.
Nazbierałoby się jak na pierwszy raz i kilkanaście dni.
Poza tym blisko Wenecja czy też Postojna.
Istria naprawdę jest ładna(byłem tam 4 razy pod rząd)
Pozdrawiam

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies