Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kempingu gdzieś na Istri

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomas2ek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomas2ek » 19.05.2004 12:04

Miejscowości jeszcze nie wybrałem. Czekam na wasze sugestie. Co do kempingu to chciałbym żeby był w pobliżu morza, w lesie i niedaleko centrum. Miejscowość nie za mała ale i nie metropolia bo ma być to wypoczynek. Byłem 2 lata temu na wyspie Korcula i było naprawdę super (poza cenami bo wyspy są zdecydowanie droższe). W tym roku chcę jechać trochę bliżej. Co polecacie?
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 24.05.2004 12:01

Wejdź na www.istra.com link campingi i masz tam wszystko (linki, ceny, zdjęcia itp.)
Ja tą drogą wybrałem camp Oliva w Rabacu i walę tam 19 lipca moim seiem. Lokalizacja campa, zdęcia miejscowości tam zamieszczone oraz opinie innych przekonały mnie w 100 %, że to dobry wybór.

Zobacz też www.rabac.labin.prv.pl

POZDRAWIAM
WIKO
tomas2ek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomas2ek » 25.05.2004 09:37

Dzięki za link. Najtrudniej wybrać mi miejscowość, żeby była ciekawa do zwiedzania i żeby kemping był blisko miasta a nie gdzieś zdala (np.7km) bo będę do niego uwiązany. Przeglądnę sobie tą stronkę.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 25.05.2004 14:57

Ten drugi to chyba
www.rabac.prv.pl
P12
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) P12 » 25.05.2004 20:58

w Rabacu to raczej nie ma co zwiedzać, w sąsiednim labinie i owszem stary Labin na wzgórzu, dalsze zwiedzanie to chyba Pula, ale to daleko (60 km). na zwiedzanie na Istrii przezancz sobie wieczory i noce, bo w dzień jest ukrop.
wiko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiko » 27.05.2004 07:10

W jakim mieście (tak naprawdę miasteczku) na Istrii jest co zwiedzać (oprócz Puli oczywiście). Każda mieścinka ma zapewne jakis stary kościółek lub kilka zabytkowych kamieniczek w centrum jednak myśląc o prawdziwym zwiedzaniu to trochę za mało. Oczywiście można objechac całą Istrię z nastawieniem na zwiedzanie i zapewne zobaczy się wiele ciekawych obiektów ale jedna przeciętna miejscowość turystyczna nie zaspokoi miłośnika prawdziwego zwiedzania.

Takie jest moje zdanie.
Krzysiekm
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiekm » 27.05.2004 14:34

Istria wbrew pozorom ma bardzo dużo ładnych zabytków.
Pula-wiadomo,Rowinj,Motovun,Opatija,Porec itd.
Nazbierałoby się jak na pierwszy raz i kilkanaście dni.
Poza tym blisko Wenecja czy też Postojna.
Istria naprawdę jest ładna(byłem tam 4 razy pod rząd)
Pozdrawiam

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone