Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kampu!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oszkliwiec
Odkrywca
Szukam kampu!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 29.07.2006 22:21

Szukam kampingu nad samym morzem (najlepiej żeby to nie była zatoka),niedużego,o atmosferze takiej jak na Lili(Hvar)lub Paradiso(Pelieszac),niedrogiego pomiędzy Zadarem a Sibenikiem.Niezłe wymagania :D Może ktoś coś polecić???
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 29.07.2006 22:25

Oszkliwiec napisał(a):Szukam kampingu nad samym morzem (najlepiej żeby to nie była zatoka),niedużego,o atmosferze takiej jak na Lili(Hvar)lub Paradiso(Pelieszac),niedrogiego pomiędzy Zadarem a Sibenikiem.Niezłe wymagania :D Może ktoś coś polecić???

Mogę ci pomóc,
Oszkliwiec
Odkrywca
Pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 29.07.2006 23:20

Bardzo prosze!Jeśli możesz to pomóż!!!
Ostatnio edytowano 29.07.2006 23:20 przez Oszkliwiec, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.07.2006 23:20

Kemping Kozarica w Pakostane, na horyzoncie trochę otwartego morza -Kornati, ale kemping sredniej wielkości, ale raczej z tych droższych.
Ale wg mnie wart tej ceny.
Między Zadrem a Sibenikiem kampy leżą w kanale pomiędzy wyspami a stałym lądem
(patrz mapa, którą napewno posiadasz :?: )
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 30.07.2006 17:33

Oszkliwiec napisał(a):Szukam kampingu nad samym morzem (najlepiej żeby to nie była zatoka),niedużego,o atmosferze takiej jak na Lili(Hvar)lub Paradiso(Pelieszac),niedrogiego pomiędzy Zadarem a Sibenikiem.Niezłe wymagania :D Może ktoś coś polecić???

Polecam ci kamp PUNTA w Svetim Petarze.Jadąc od Zadaru na południe ok 15 km mijasz tablicę z nazwą miasta Sveti Petar i po prawej masz niebieską tablicę z nazwą kampu.Kamping Punta to nazwa wspólna dla kilku kampów przydomowych,niedrogich i nad samym morzem.Są wspaniale zagospodarowane,teren jest równy jest cień,posiadają czyste toalety.Kazdego roku jestem na przedostatnim kampie u Mitre Jurriśić`a i polecam go każdemu za wspaniałą atmosferę i walory wyżej wymienione.
Fotki z tego kampu i okolicy moge przesłac Ci na maila.
Pozdrav :papa: :sm:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.07.2006 20:26

Zibuś w czwartek jadę w tamte rejony, być może Sveti Filip , Turanj, prosze o klika fotek z kampu i plaży w "Świętym Piotrze" :wink: i czy te kampy mają jakąś stronke w intrenecie. nie mogę tego "wygooglowac"
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 30.07.2006 21:55

Zibuś,n a fotki oczywiście oczekuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :D Pamiętasz ceny z tego kampu?
aga j.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga j. » 31.07.2006 07:55

Rozważamy pobyt na kampingu Paradiso (wyjazd za kilka dni! :D !) - możesz napisać kilka słów o nim?
Aga
Niestety nie mogę nic Ci powiedziec o kampingach pomiędzy Zadarem a Sibenikiem oprócz tego ,że camp PUNTA w sv. Petar to przynajmniej dla nas byla porażka - uciekliśmy po pierwszej spędzonej tam dobie. "Wylądowaliśmy" na przecudownym kampingu Labadusa na wyspie Ciovo
Pozdraw
A.
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 31.07.2006 09:09

Zibuś napisał(a):

Polecam ci kamp PUNTA w Svetim Petarze.Jadąc od Zadaru na południe ok 15 km mijasz tablicę z nazwą miasta Sveti Petar i po prawej masz niebieską tablicę z nazwą kampu.Kamping Punta to nazwa wspólna dla kilku kampów przydomowych,niedrogich i nad samym morzem.Są wspaniale zagospodarowane,teren jest równy jest cień,posiadają czyste toalety.Kazdego roku jestem na przedostatnim kampie u Mitre Jurriśić`a i polecam go każdemu za wspaniałą atmosferę i walory wyżej wymienione.
Fotki z tego kampu i okolicy moge przesłac Ci na maila.
Pozdrav :papa: :sm:

Czy można prosic o te fotki.Moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/url]
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 31.07.2006 19:36

Niestety nie mogę nic Ci powiedziec o kampingach pomiędzy Zadarem a Sibenikiem oprócz tego ,że camp PUNTA w sv. Petar to przynajmniej dla nas byla porażka - uciekliśmy po pierwszej spędzonej tam dobie.

Na kamp Punta w Sv. Petarze składa się jakieś 6 pól namiotowych i apartamentów (domów właścicieli,którzy je wynajmują na sezon).Ciekawi mnie na którym polu namiotowym spędzałaś tę dobe i co Cie tak zniechęciło,że wyjechaliście.Ja od kilku lat jeżdżę na przeostatnie pole do Mitre Juriśić`a i złego słowa nie powiem o kampie i właścicielu.
Pozdrav.
P.S.
Chyba że byłaś 29.06 w dzień św Piotra I Pawła :wink: :lol:
aga j.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga j. » 31.07.2006 20:07

Byliśmy tam na początku sierpnia 2005 ....
Ci nas zniechęciło?
1. Betonowo- żwirkowe plaże
2. Położenie campingów:
a.ruchliwa droga przy campach (słychać samochody niestety a mam to na codzień przez cały rok :? )
b. położenie "w sadzie" przy domu gospodarza - czuliśmy się jak u cioci w ogródku...
c. ciasnota, ciasnota, ciasnota.....
No i widoki nie zaciekawe, nie ma to jak Dalmacja... W tym roku celujemy na okolice Zivogosce (camping Boban lub Ciste) i półwysep Peljesac (camping Nevio bądź Adriatic bądź jak zwykle ten który nas zachwyci...)
Mogę przesłać Ci kilka fotek z naszego zeszłorocznego pobytu ale nie umiem ich tu wklejać....
Pozdrawiam
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 31.07.2006 20:19

1. Betonowo- żwirkowe plaże
2. Położenie campingów:
a.ruchliwa droga przy campach (słychać samochody niestety a mam to na codzień przez cały rok icon_confused.gif )
b. położenie "w sadzie" przy domu gospodarza - czuliśmy się jak u cioci w ogródku...
c. ciasnota, ciasnota, ciasnota.....
No i widoki nie zaciekawe, nie ma to jak Dalmacja

ad.1 Taki sposób zagospodarowania terenu
ad.2a Jadranka nie jest aż tak blisko
ad.2b Sad??? Ja nocuję w gaju oliwnym.Moja ciotka takich drzewek nie ma :wink:
ad.2c w sezonie wszędzie jest ciasno.
Chetnie obejrzę zdjątka adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
P.S.
Proponuję ci obejrzec "kultowy" kamping POD MASLINOM Jadranka,ogródek,ciasno i te sprawy.Aha i jeszcze wspaniełe dojscie do plazy :twisted:
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 31.07.2006 20:36

Do Agi J. Paradiso jest niedużym kampem położonym nad samym morzem składa się z półek.Do kampingu jest stromy zjazd więc nie polecam tego kampu na pobyt z przyczepą kampingową.Niewielka plaża żwirowa ale wystarczy przejść kawałek dalej żeby mieć własne miejsce do opalania na skałach.Cisza,spokój dostęp do lodówek,sanitariaty czyste.Do miasteczka kilka kilometrów,do marketu chyba około 5.Bardzo dobre wino u włascicieli :D
Podaj maila będą fotki :D
aga j.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga j. » 31.07.2006 20:52

Oszkliwiec, dzięki za wieści o Paradiso. My wybieramy się do Cro z 5 m przyczepą więc z uwagi na stromy zjazd musimy z tego campingu zrezygnować...
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za info ...
Aga
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 31.07.2006 20:56

Janusz i Oszkliwiec zdjęcia poszły.Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Kempingi

Szukam kampu!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone