Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kampu!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nabelu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabelu » 15.05.2007 17:47

aga j. napisał(a):
Oszkliwiec napisał(a):Szukam kampingu nad samym morzem (najlepiej żeby to nie była zatoka),niedużego,o atmosferze takiej jak na Lili(Hvar)lub Paradiso(Pelieszac),niedrogiego pomiędzy Zadarem a Sibenikiem.Niezłe wymagania :D Może ktoś coś polecić???

Rozważamy pobyt na kampingu Paradiso (wyjazd za kilka dni! :D !) - możesz napisać kilka słów o nim?
Aga
Niestety nie mogę nic Ci powiedziec o kampingach pomiędzy Zadarem a Sibenikiem oprócz tego ,że camp PUNTA w sv. Petar to przynajmniej dla nas byla porażka - uciekliśmy po pierwszej spędzonej tam dobie. "Wylądowaliśmy" na przecudownym kampingu Labadusa na wyspie Ciovo
Pozdraw
A.

Zainteresowałeś mnie tym kampingemu Labadusa na wyspie Ciovo ciekawe miejsce czy mógłbyś mi podać kilka ważnych informacji o tym kempingu. Albo przesłać jakieś fotki na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 15.05.2007 18:54

Jest stronka kempingu, a tam info i kilka zdjeć
http://www.labadusa.com/hr/galerija.htm
nabelu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) nabelu » 16.05.2007 07:45

Janusz Bajcer napisał(a):Jest stronka kempingu, a tam info i kilka zdjeć
http://www.labadusa.com/hr/galerija.htm

Dzięki za szybka reakcje. Czy byłeś tam, bowygladaże jest mało cienia na kempingu :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.05.2007 08:24

Na tym kempingu nie byłem, na Ciovo też nie, ale przymierzałem rozważałem pobyt na tej wyspie, jest tan jeszcze inny kemping i na ten chciałem jechać w 2005 r.
http://www.dalmacija.net/trogir/rozac/ lecz wybrana została inna opcja.
Piotrek22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek22 » 16.05.2007 20:09

Witam wszystkich.
Jak dla mnie to kamp Labausa prezentuje sie całkiem dobrze, tylko ze stronki internetowej jakoś nie mogę ustalić czy można mieć tam psa. Może ktoś coś wie na ten temat?.
Pozdrawiam - do wyjazdu coraz bliżej!!!
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Szukam kampu! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone