yeti33 napisał(a):Zibuś napisał(a):Oszkliwiec napisał(a):Szukam kampingu nad samym morzem (najlepiej żeby to nie była zatoka),niedużego,o atmosferze takiej jak na Lili(Hvar)lub Paradiso(Pelieszac),niedrogiego pomiędzy Zadarem a Sibenikiem.Niezłe wymagania Może ktoś coś polecić???
Polecam ci kamp PUNTA w Svetim Petarze.Jadąc od Zadaru na południe ok 15 km mijasz tablicę z nazwą miasta Sveti Petar i po prawej masz niebieską tablicę z nazwą kampu.Kamping Punta to nazwa wspólna dla kilku kampów przydomowych,niedrogich i nad samym morzem.Są wspaniale zagospodarowane,teren jest równy jest cień,posiadają czyste toalety.Kazdego roku jestem na przedostatnim kampie u Mitre Jurriśić`a i polecam go każdemu za wspaniałą atmosferę i walory wyżej wymienione.
Fotki z tego kampu i okolicy moge przesłac Ci na maila.
Pozdrav
Czy można prosic o te fotki.Moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/url]
yeti33 napisał(a):Dzięki Zibus za fajne zdjęcia. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć ile tam jest wc i natrysków, czy są ładne widoki na morze, czy jest też" otwarte" morze, jak blisko do jakiś kafejek czy deptaku nadmorskiego,jaki dojazd z przyczepą?
Janecki Leszek napisał(a):Ja również tak jak Aga polecam Wam camp Labadusa na wyspie Ciovo.
Przebywałem niedaleko na tegorocznych wakacjach i szczerze kilka razy wybraliśmy się na niego z powodu pięknego położenia nad piękną zatoczką,wielką ciszą ,czystością i ciekawą plażą.Mogę przesłać kilka fotek na E-maila.