Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam kampu!

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 31.07.2006 21:07

Juz zdążyłem je obejrzeć.Dzięki.A jak wygląda plaża kawałek dalej?Mozna znaleźć coś "prywatnego" dla siebie???
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 31.07.2006 21:14

Mozna znaleźć coś "prywatnego" dla siebie???

Można, kawałek w prawo lub lewo są zupełnie dzikie plaże,nie zabetonowane.
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 01.08.2006 05:30

Zibuś mogę Cie posic jeszcze raz o zdjęcia z Punta? Teraz jest skrzynka opróżniona wiec powinno się udać.[url]yeti33@onet.eu[/url]
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 01.08.2006 09:36

Dzięki Zibus za fajne zdjęcia. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć ile tam jest wc i natrysków, czy są ładne widoki na morze, czy jest też" otwarte" morze, jak blisko do jakiś kafejek czy deptaku nadmorskiego,jaki dojazd z przyczepą?
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.08.2006 10:51

yeti33 napisał(a):
Zibuś napisał(a):
Oszkliwiec napisał(a):Szukam kampingu nad samym morzem (najlepiej żeby to nie była zatoka),niedużego,o atmosferze takiej jak na Lili(Hvar)lub Paradiso(Pelieszac),niedrogiego pomiędzy Zadarem a Sibenikiem.Niezłe wymagania :D Może ktoś coś polecić???

Polecam ci kamp PUNTA w Svetim Petarze.Jadąc od Zadaru na południe ok 15 km mijasz tablicę z nazwą miasta Sveti Petar i po prawej masz niebieską tablicę z nazwą kampu.Kamping Punta to nazwa wspólna dla kilku kampów przydomowych,niedrogich i nad samym morzem.Są wspaniale zagospodarowane,teren jest równy jest cień,posiadają czyste toalety.Kazdego roku jestem na przedostatnim kampie u Mitre Jurriśić`a i polecam go każdemu za wspaniałą atmosferę i walory wyżej wymienione.
Fotki z tego kampu i okolicy moge przesłac Ci na maila.
Pozdrav :papa: :sm:

Czy można prosic o te fotki.Moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl[/url]

Czy można rowniez prosic o te fotki.Moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 01.08.2006 22:16

yeti33 napisał(a):Dzięki Zibus za fajne zdjęcia. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć ile tam jest wc i natrysków, czy są ładne widoki na morze, czy jest też" otwarte" morze, jak blisko do jakiś kafejek czy deptaku nadmorskiego,jaki dojazd z przyczepą?

Witaj!
Mitre ma cztery kabiny WC i dwie z natryskami.Oprócz tego na plaży są jeszcze dwa natryski do spłukania sie ze solanki.Nie ma tu otwartego morza.Sveti Petar na Moru leży nad Kanałem Paśmanskim i widok jest na wyspe Paśman. Ok. 300m od Punty jest Pansion Danilo gdzie grają muzyka na żywo , można tam zjeść i się zabawić.Ceny średnie (nie niskie).Wzdłóż morza w kierunku południowym ciągnie się ładny kawał trasy idealnej na wieczorne spacerki.
Mitar ma teren płaski,zagospodarowany i bez problemów można do niego dojechać z kampingiem.Więcej szczegółów jeśli cię interesują mogę przesłać Ci na priva
Pozdrawiam :papa:
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 02.08.2006 05:52

Dzieki Zibus za informacje.Pozdrawiam.
tomik25
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomik25 » 06.08.2006 10:50

A ja polecam Camping Ljutic. Ten camping jest przyklejony do wielkiego kampu w biograd na moru o nazwie SOLINE. Dzieli je tylko siatka. Atmosfera jest bardzo przyjemna, czysto i miło.
Janecki Leszek
Globtroter
camp Labadusa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janecki Leszek » 07.08.2006 16:51

Ja również tak jak Aga polecam Wam camp Labadusa na wyspie Ciovo.
Przebywałem niedaleko na tegorocznych wakacjach i szczerze kilka razy wybraliśmy się na niego z powodu pięknego położenia nad piękną zatoczką,wielką ciszą ,czystością i ciekawą plażą.Mogę przesłać kilka fotek na E-maila. :D
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 08.08.2006 12:42

W tym roku wyspy raczej nie wchodza w rachubę ale zdjęcia chętnie obejrzę.Może jednak..... adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zibuś
Croentuzjasta
Re: camp Labadusa

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 10.08.2006 00:10

Janecki Leszek napisał(a):Ja również tak jak Aga polecam Wam camp Labadusa na wyspie Ciovo.
Przebywałem niedaleko na tegorocznych wakacjach i szczerze kilka razy wybraliśmy się na niego z powodu pięknego położenia nad piękną zatoczką,wielką ciszą ,czystością i ciekawą plażą.Mogę przesłać kilka fotek na E-maila. :D

Poproszę o zdjątka adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Oszkliwiec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oszkliwiec » 12.08.2006 20:48

Do Leszka J. Czy wyspa Ciovo lezy koło Trogiru?Czy z lądem jest połączona mostem?Camp który polecasz lezy nad zatoką-jak daleko jest do otwartego morza?Jeszcze raz proszę o fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bubi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bubi » 14.08.2006 22:00

Zibu
bubi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bubi » 14.08.2006 22:03

Przepraszam dzieciak sie przewinal:)).Zibus mam prosbe,wybieram sie do Chorwacji w drugiej polowie wrzesnia,czy moglbys mi przeslac na maila fotki z kampu i podac ceny tam obowiazujace.Pozdrawiam.
bubi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bubi » 14.08.2006 22:10

Przez to moje chlopaczysko(nie chce spac):)),zapomnialem podac adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Szukam kampu! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone