Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam informacji i ciekawostek o Pag i wyspach Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Minimoda
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Minimoda » 17.05.2006 09:35

Drodzy Forumowicze szukam ciekawostek i przydatnych informacji na temat miasteczka Pag i ogólnie o Wyspie/pach PAg.
Ciekaostki turystyczne przydatne informacje co do tego czy są tam jakies większe sklepy gdzie robić zakupy potańczyć itp.
Serdecznie dziękuję
Acha czy uważacie że 7 dni w apartamencie za 650 zł z dojazdem to dobra oferta?Oczywiście bez żarła :)
kuba65
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba65 » 17.05.2006 10:03

Minimoda napisał(a):Drodzy Forumowicze szukam ciekawostek i przydatnych informacji na temat miasteczka Pag i ogólnie o Wyspie/pach PAg.
Ciekaostki turystyczne przydatne informacje co do tego czy są tam jakies większe sklepy gdzie robić zakupy potańczyć itp.
Serdecznie dziękuję
Acha czy uważacie że 7 dni w apartamencie za 650 zł z dojazdem to dobra oferta?Oczywiście bez żarła :)

W samym Pagu jest duży market.W lipcu i sierpniu wieczorami odbywają sie różnego rodzaju koncerty na wolnym powietrzu.Co do tańców i innych uciech to radzę sie kierowac do Nowaliji.To miasteczko na samym końcu wyspy Pag.Kurort z dużą ilością rozwykowych knajpek itp.W samym Pagu tez pewnie znajdziesz.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 17.05.2006 11:25

Na samym końcu Pagu (i to w zależności od której strony się na wyspę patrzy) o ile mnie pamięć nie myli jest Lun, a po drugiej stronie jest most łączacy wyspę z lądem :wink:
kuba65
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuba65 » 17.05.2006 11:50

Byc może ale miałem na mysli duże miasteczka.
buczusia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) buczusia » 17.05.2006 12:34

Ja też jadę w tym roku na Pag. Może ktoś słyszał coś na temat prywatnych apartamentów w Pagu oferowanych przez biuro TravelOne? Poza tym, jakie tam są plaże i inne atrakcje? 8)
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 17.05.2006 14:59

kuba65 napisał(a):Byc może ale miałem na mysli duże miasteczka.

Przecież to nie ma większego znaczenia w kontekście rozmowy :D tak tylko sobie napisałam. :wink: Pozdrawiam.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone