a tu ciągle nic.
Po tegorocznym pobycie w Dalmacji(Lokva Rogoznica)postanowiliśmy zobaczyć Istrię. Zdecydowaliśmy się na jakąś małą miejscowość i nasz wybór padł na Banjole ew. Prementurę. Z zapałem zabrałam się do szukania namiarów na ichniejsze apartmani i tu zonk .Nie dość ,że bardzo trudno o mieszkanie bezpośrednio od właściciela to dodatkowo znalezienie w tym samym miejscu 2 apartamentów dla rodziny 4 i 5 osobowej to już wręcz graniczy z cudem A jeżeli dodatkowo chciałabym,żeby były tam 2 sypialnie z czego jedna z pojedynczymi łóżkami (nie wersalką)
Czy ja naprawdę tak wiele wymagam?
Mam nadzieję, że wśród forumowiczów są bywalcy Istrii, którzy zechcą podzielić się swoimi doświadczeniami z pobytu. Może ktoś był w Banjole i coś podpowie.
A może nasz wybór wcale nie jest trafny i należy wybrać jakąś inną miejscowość. Nie zależy nam na atrakcjach i tłumach, ani na życiu nocnym.Liczy się spokój, kameralność (na miarę możliwości) , ładna plaża(czytaj dość szeroka)- trochę się obawiam, bo widziałam na zdjęciach i wybetonowane kawałki przy samym morzu. Przydało by się jakieś boisko dla naszej młodzieży.
Czekam na Wasze pomysły adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam