Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam filmiku z drogi do Cro

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 17.07.2010 15:01

przewalam forum i nie mogę znaleźć :( może ktoś pamięta, albo znajdzie się autor, był taki fajny krótki filmik z drogi z bardzo szybką fajną chorwacką muzyczką, qurcze natknęłam się na to przed wyjazdem do cro a teraz po powrocie mam niezły mętlik w głowie :roll: i za nic nie mogę odszukać, generalnie to chodzi mi najbardziej o muzykę bo wszystkie kawałki które znalazłam na forum są jakieś takie nostalgiczne że aż łezka się kręci :wink: będę bardzo wdzięczna za pomoc :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.07.2010 14:37

Zatem czas wybrać się na :lol: XIII - Bałtycki Zlot Cromaniaków 2010 :lol: Usłyszysz tam sporo chorwackiej muzy :lol:

forum/viewtopic.php?t=27854&start=0
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.07.2010 15:27

Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 18.07.2010 15:48

dzięki wielkie :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.07.2010 16:16

Madzik68 napisał(a):dzięki wielkie :D

Jakoś wyjątkowo mi się to zapamietało. Raz na milion, jak w toto. :wink:
Madzik68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzik68 » 18.07.2010 16:22

hmm to może pamiętasz jeszcze jeden :wink: chyba to było z obrośniętego legandą objazdu słowenii :D pozdrawiam

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone