Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam dobrego kempingu przy plaży

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2006 22:24

W Primosten jest niestety tylko ten jeden kemping Adriatik.
Tańszy jest w Jasenovo niedaleko Primostenu i Brodaricy
http://www.jasenovo.hr/hrv/index.php?k=sadrzaj&s=cjenik
Tylko tu nie ma "otwartego morza" jak w Primosten.
Jest jeszcze tani kemping 6 kilometrów od Primostenu-w zatoce Grebastice
ale warunki tam w porównaniu z Primostenem "spartańskie"
http://www.aida-marketing.info/hrv/inde ... True&ID=51
ankas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ankas » 04.07.2006 11:27

W tamtym roku też byliśmy z dzieckiem na Adriaticu i polecam. Ale z tego co kojarzę, jak jedzie się w stronę Primostenu a potem Trogiru, są też mniejsze (zapewne przydomowe campy). Nie zaglądaliśmy tam, ale były tabliczki, więc pewnie można znaleźć coś innego w pobliżu. A warto - bo okolice piękne i kupa miejsc do zwiedzania w promieniu 60 km. Wrażeń spokojnie starczy na jeden urlop.
Dla miłośników lokalnych trunków - piwniczka u Antego w Primostenie (już od degustacji - Ante szczodrze i z serca częstuje domowymi wyrobami - może mocno zakręcić się w głowie).
Babić (dla pań) i orachowica (dla panów) pierwsza liga!
W tym roku jedziemy szukać podobnych miejsc bardziej na południe:D
toyota1983
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) toyota1983 » 11.07.2006 12:08

ankas napisał(a):W tamtym roku też byliśmy z dzieckiem na Adriaticu i polecam. Ale z tego co kojarzę, jak jedzie się w stronę Primostenu a potem Trogiru, są też mniejsze (zapewne przydomowe campy). Nie zaglądaliśmy tam, ale były tabliczki, więc pewnie można znaleźć coś innego w pobliżu. A warto - bo okolice piękne i kupa miejsc do zwiedzania w promieniu 60 km. Wrażeń spokojnie starczy na jeden urlop.
Dla miłośników lokalnych trunków - piwniczka u Antego w Primostenie (już od degustacji - Ante szczodrze i z serca częstuje domowymi wyrobami - może mocno zakręcić się w głowie).
Babić (dla pań) i orachowica (dla panów) pierwsza liga!
W tym roku jedziemy szukać podobnych miejsc bardziej na południe:D

Witaj
Ja na Adriatic dotrę 8 sierpnia. Po tym co wyczytałam na forum mogę być spokojna ze będzie ok ale jeśli możasz napisać jakie jest wyposarzenie campingu tzn lodówki, czajniki pralki itp. wiem że kuchni nie ma Przylatuję samolotem wiec siłą rzeczy nie przyciagnę butli i zdana jstem tylko na jedzenie w kanajpach. Napisz prosze o tym barze na campingu okolicznych jakdłodajniach itp

Pozdrawiam:)
mojekp
Croentuzjasta
kempingi na Rabie prosze o poRabę

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 12.07.2006 13:39

Szukam informacji na forum dot . wyspy Rab i ichniejszych Kemp-ów ale ma jakiś porblem z wyszukiwarką lub też informacji o kemp-ach na wyspie Rab jest niewiele. Jeżeli ktoś ma info lub zdjatka chętnie sprawdzę czy warto tam odpoczywać. Janusz B. liczę na Ciebie.
Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi