Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam chętnych na wypad moto do chw lipiec połowa....

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
clark27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) clark27 » 20.05.2008 19:16

witam wszystkich, ja 29 lat, żona 26 i wybieramy się na motocyklu vstrom 650 na chorwację w okresie około połowy lipca na tydzień lub półtora..do uzgodnienia, jestesmy normalnymi bezproblemowymi nawet spokojnymi ludźmi, wszystkich, którzy są zainteresowani tym terminem i nie latają po 200 km/h na godzinę zapraszam, to może zgramy się i zrobimy ciekawy krajoznawczy wypadzik, tel 509 891 609, pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych, hej :D
jusza
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jusza » 22.05.2008 13:40

Jeśli możecie pojechać w połowie września - pojedźmy razem.
Jeśli pojedziecie w lipcu, przekażcie mi po powrocie swoje doświadczenia.
Pozdrawiam.
Jurek.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
GG: 1123924
clark27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) clark27 » 26.05.2008 08:33

oczywiście, że podziele się wrażeniami, lecimy tam pierwszy raz, zabieramy kasę, nawigację, informację turystyczne o miejscowościach, spis co chcemy odwiedzić i tyle....:) także......bedziemy w kontakcie :lol:
clark27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) clark27 » 02.08.2008 16:43

he he i wróciliśmy, widzieliśmy Plitvice, Kornati, KRK park, Split, Szybenik, Trogir i jeszcze dużo wymieniać, jedliśmy, piliśmy, żyliśmy i było super, jak masz jakieś pytania to służę pomocą także adresem spania ale w okolichach Zadaru.... :lol:
siowas_88
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) siowas_88 » 23.02.2009 15:01

też smigam w tym roku do cro. napisz mi jak wyglada sprawa winiet na moto.
Oraz inne wskazówki o których powiniennem pamiętać jadąc na moto....lece do Trogiru.
Pozdrawiam 2oo
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 06.03.2009 22:20

pozdrowienia dla kolejnego motonity na forum :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.03.2009 22:29

marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 07.03.2009 01:09

do wszystkich co szukaja wiekszej grupy na dłuższy wyjazd. Najlepiej do max 4 moto. Więcej to już trochę hamulcowo. Bylismy chyba 3 krotnie w 9-11 moto na Cro , Bułgrarii, i Montenegro i trochę kicha. Nie mówię o prędkościach bo zawsze można poczekać, ale tankowanie co chwila bo raz ten ma pusto raz ten (trzebaby jechać tymi samymi modelami i zatankowac do pełna od początku). To nie wszystko, zaraz komus się sikać che i już postój nast. Za chwile znów ktos się gubi i znów czekanie. Może to fajnie jest tak jechać ale w kraju jak masz do 200km dystans... W Rumunii też się zgubilismy i pół dnia szukali bo nie jak w aucie odbierasz komórkę i już.
siowas_88
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) siowas_88 » 08.03.2009 10:25

JacYamaha- wszystkie te wątki które mi podałeś juz studiowałem i się udzielałem:) Dzieki za pomoc.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone