Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam chetnych na wyjazd 15-30.08

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AREK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AREK100 » 09.06.2003 21:57

Jest nas dowje i podobniejak rok temu zaierzamy pojechac do Chorwacji a wczesniej do Sloweni. Niesty nikt ze znajmomych nie ma w tym terminie czasu.Moze jest jakas parka chetna na wwspolny wayjazd ? W dwa samochody zawsze razniej. Z gory zaznaczam ze nie jedziemy tylko na plazowanie, ale chcemy cos zobaczyc.
kacper
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kacper » 09.06.2003 22:04

witam, my sie wybieramy ok 20tego sierpnia do chorwacji. mozemy jechac razem. mam jak narazie 2 samochody, jeden z lodzi i jeden z krakowa. jedziemy w okolice dubrovnika.

pozdrawiam
AREK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AREK100 » 10.06.2003 17:33

Zazdroszcze wam wypadu do Dubrownika. Ja rok temu bylem na poludniu a w tym planuje polnoc, zwlaszcza ze mam dosc daleko z 3Miasta.
Milego pobytu
Dominiq
hej

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dominiq » 10.06.2003 18:08

my jedziemy w 3 samochody na poludnie chorwacji-termin 12 lipiec wyjazd-jak chcesz to napisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AREK100
Plażowicz
zlot cro.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) AREK100 » 11.06.2003 09:09

Mam propozycje nie do odrzucenia. A może zrobimy mały zlocik forumowiczow z cro.pl. Miejsce do uzgodnienia. Jeżeli jestescie za to możemy zacząć małą kampanię na rzecz zlotu cro.pl. Co wy na to ....
AREK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AREK100 » 15.06.2003 21:03

Na to forum to faktyczie chyba nikt nie wchodzi.Czy naprawde jest nas tak malo.... Osobiście nie wierze
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 16.06.2003 08:55

Temat zlotu byl juz poruszany...
Moze ktos wybiera sie na Krk 19.07 ? :)
pozdrowionka
Kamil

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamil » 07.07.2003 15:17

Chętnie sie podłączę autkiem do ludzi wyjeżdżających do Chorwacji (sierpień)- jadę z żonką z Warszawy-27lat-bez dzieci. Nigdy nie byłem w Chorwacji i mam nadzieję na miły wypoczynek.
Napiszcie ewentualnie jak najlepiej jechać, czy rozłożyć drogę na 2 dni (prowadzę sam) czy jechać non stop.?
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
moni

Nieprzeczytany postnapisał(a) moni » 10.07.2003 10:15

:D hej my też jedziemy w sierpniu. Szczegóły masz w mailu :D
piotre

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotre » 12.07.2003 15:05

moni napisał(a)::D hej my też jedziemy w sierpniu. Szczegóły masz w mailu :D
MY wyjedziemy z Warszawy między 11,a 13 sierpnia.Jadę tylko z żoną nasz email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :P kto chce niech pisze.pozdrowienia i miłych wakacji.
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 12.07.2003 15:10

My jedziemy z Plocka 22-23 Lipca, nocleg w przy granicy Austryjacko-czeskiej i dalej do CRO
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 18.07.2003 18:15

ludziska czy jest ktos kto jedzie do chorwacji w terminie 13/14 sierpien mozna by sie poloczyc w ieksza grupe

ps. czasami mi rece opadaja pisze taki jeden z drugim podaje emaila ze szuka chetnych do wyjazdu , czlek sie na poci napisze nawysyla a tu nawet grzecznosciowj odopowiedzi ufff same gwiazdorstwo pozdrawiam
manyluka@wp.pl

Nieprzeczytany postnapisał(a) manyluka@wp.pl » 26.07.2003 21:54

AREK100 napisał(a):Jest nas dowje i podobniejak rok temu zaierzamy pojechac do Chorwacji a wczesniej do Sloweni. Niesty nikt ze znajmomych nie ma w tym terminie czasu.Moze jest jakas parka chetna na wwspolny wayjazd ? W dwa samochody zawsze razniej. Z gory zaznaczam ze nie jedziemy tylko na plazowanie, ale chcemy cos zobaczyc.

jesli zmienicie termin to zapraszam-ok.9,10,11.08.03-ok. Zadaru 3 raz. ceny przystepne-10euro/os.
slowenie radze robic w drodze powrotnej-tak zrobilem zeszym rokiem, szczegolnie postojna jako cud natury.
-m.
MarcinQ

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarcinQ » 01.08.2003 20:35

ja jestem chenty ze swoja dziewczyna of kors..pisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jedziemy 12,13 lub 14 sierpien gdzies na polnoc...cel blizej nie okreslony ..znajdzie sie na miejscu.
Szukamy jakiejs parki do wspolnego spedzania czasu :)
pniaku
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pniaku » 08.08.2003 14:24

Kamil napisał(a):Chętnie sie podłączę autkiem do ludzi wyjeżdżających do Chorwacji (sierpień)- jadę z żonką z Warszawy-27lat-bez dzieci. Nigdy nie byłem w Chorwacji i mam nadzieję na miły wypoczynek.
Napiszcie ewentualnie jak najlepiej jechać, czy rozłożyć drogę na 2 dni (prowadzę sam) czy jechać non stop.?
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

My jedziemy z Łodzi 15.08 koło południa w dwa samochody, z noclegiem przy granicy czesko-austriackiej. Ja preferuję jazdę na dwa dni, bez wielkiego pośpiechu. Jeśli chcesz ro mogę Ci podesłać adres, gdzie można tanio przenocować.

Pozdrawiam
Szymon

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone