Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Miejscowość ORASAC ok 10 km przed Dubrownikem. Trzy b. dobre wg mnie campy "Pod Maslinom", "Peca" oraz trochę droższy / mój ulubiony camp w CRO/ "Rudine". 5 km wczesniej przyjemny camp w mjsc Trestno. 3 km za Orasacem w mjsc. ZATON dwa przydomowe campy położone nad sama zatoką. Tak wogóle to w okoliCY DUBROWNIKA jest w czym wybierać !!!
Pozdrawiam Gajus
maria599@wp.pl napisał(a):Gajus a może masz namiar na cenniki tych campów ) pozdrawiam i dzięki
Przepraszam,że nie odpowiedziałem wczesniej podaję stronę gdzie możesz zobaczyc ceny z roku 2003 / w 2004 powinny być podobne/.
Sa tu ujete campy RUDINE i POD MASLINOM w ORASACU. Nie mam cen na campie u PECIA ale sa one niższe niż na campach jw. Na tej stronce znajdziesz również ceny innych campów położonych niedaleko Dubrownika jak np w TRESTNIE.
http://www.chorvatsko.cz/kemp/jdlkp.html GAJUS
Gajus jeszcze raz dzięki a może znasz stronki w naszym języku podobno są takie gdzie wysyłaja darmowe kalogi na ciekawe campy. wiesz im bliżej wakacji tym co raz poważniej mysle o wyjeżdzie a tak nie wiele wiem . Więc każda stronka bedzie mile widziana
Pozdrawiam
Maria