Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam campu w Chorwacji

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maria599@wp.pl
Szukam campu w Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria599@wp.pl » 14.03.2004 17:06

Szukam ciekawego i niedrogiego campu w okolicach Dubrownika
pozdrawiam i czekam na maile
maria
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 14.03.2004 20:18

Miejscowość ORASAC ok 10 km przed Dubrownikem. Trzy b. dobre wg mnie campy "Pod Maslinom", "Peca" oraz trochę droższy / mój ulubiony camp w CRO/ "Rudine". 5 km wczesniej przyjemny camp w mjsc Trestno. 3 km za Orasacem w mjsc. ZATON dwa przydomowe campy położone nad sama zatoką. Tak wogóle to w okoliCY DUBROWNIKA jest w czym wybierać !!!
Pozdrawiam Gajus :)
maria599@wp.pl
dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria599@wp.pl » 15.03.2004 14:12

Gajus a może masz namiar na cenniki tych campów :))
pozdrawiam i dzięki
Gajus.ems
Cromaniak
Re: dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.03.2004 21:21

maria599@wp.pl napisał(a):Gajus a może masz namiar na cenniki tych campów :))
pozdrawiam i dzięki

Przepraszam,że nie odpowiedziałem wczesniej podaję stronę gdzie możesz zobaczyc ceny z roku 2003 / w 2004 powinny być podobne/.
Sa tu ujete campy RUDINE i POD MASLINOM w ORASACU. Nie mam cen na campie u PECIA ale sa one niższe niż na campach jw. Na tej stronce znajdziesz również ceny innych campów położonych niedaleko Dubrownika jak np w TRESTNIE.
http://www.chorvatsko.cz/kemp/jdlkp.html
GAJUS
Maria
Autostopowicz
dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maria » 23.03.2004 11:42

Gajus jeszcze raz dzięki a może znasz stronki w naszym języku :) podobno są takie gdzie wysyłaja darmowe kalogi na ciekawe campy. wiesz im bliżej wakacji tym co raz poważniej mysle o wyjeżdzie a tak nie wiele wiem :(. Więc każda stronka bedzie mile widziana
Pozdrawiam
Maria
liwan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwan » 24.03.2004 11:44

Gajus, bdb strona.A czeski każdy zrozumie jak się wysili. :)

Powrót do Kempingi

Szukam campu w Chorwacji
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone