gratkorn napisał(a):kamil99 napisał(a):gratkorn napisał(a):Kamping "Galeb" Omiś. Szeroka piaszczysta plaża, na kampie plac zabaw, trampoliny, sklep, restauracje i knajpki, korty tenisowe, boisko do kosza i siatki, wypożyczalnia desek windsurfingowych + szkółka.
http://www.galeb.hr/kamp/nem/kamp01.html
Według mnie ten kamping nie jest najlepszy. Potwierdzam, że jest piaszczysta plaża, ale warunki na kampie budzą zastrzeżenia. Warunki sanitarne słabe, na kampingu straszny tłok. Poza tym Omiś nie wzbudza mojego zachwytu. zastrzegam, że byłem tam 3 lata temu.
pzdr
No cóż, dokładnych danych o warunkach panujących na kampie nie mam, bo byłam tam tylko gościem - mieszkałam w apartmanie obok kampu - ale w toalecie zdarzyło mi się być i stan był taki : wszędzie białe czyste kafelki, porządne zamki w drzwiach, prysznice czynne, wydzielone miejsca do mycia naczyń, wydzielone do prania i wydzielone do mycia nóg. Ludzi było rzeczywiście sporo, ale moi znajomi rozbijają się zawsze w pierwszej linii, dlatego mieszkają w zasadzie "na plaży". W tym roku po raz pierwszy były prowadzone programy animacyjne ( dyskoteki dla dzieci, wodny aerobik) również przy nas było otwarcie nowej knajpy na drugim końcu plaży kampowej. Znajomi, którzy byli tam już kilka razy twierdzą, że i kamp i miasto rozwijają się w doskonałym kierunku - jest coraz więcej atrakcji i udogodnień dla turystów. Jak przyjechali pierwszy raz - jakieś 7 lat temu - to facet poszedł im wykosić metrową trawę w tym miejscu w którym będą chcieli postawić namiot
Wspominałem w swoim poscie, że byłem tam 3 lata temu. Być może od tego czasu wiele się zmieniło. Ja natomiast pamiętam, że za czysto nie było a do tego rzadko kiedy można było trafić na ciepłą wodę (a nie letnią).
pzdr