Zuljana
napisał(a) DarekJ » 16.06.2004 07:36
inga!!! napisał(a):Cze! Darek.Miło znow Cie uslyszeć po rocznej przerwie.Przyznam się że szukałam Twoich tegorocznych postów-może zaczełam za wczesnie?Jak juz wiesz wybieramy się w tym roku na Pejlesac majac dylemat Wybrać sprawdzone Prapratno,a moze skusić się na Zuljane.Chetnie skorzystamy z Twoich cennych rad mając w pamięci wspaniałe wakacje w Jagodnej na Hvarze.Mamy zamiar wypoczywać na campie Sunce w Zuljanie-co o tym sądzisz?czekamy z niecierpliwoscią.Pozdrowka Inga!!!
O Prapratno to moge opowiadać godzinami a do Zuljany wyskoczyliśmy ze dwa razy wykąpac sie, właśnie podczas pobytu w Praparatno. Być może, że do wspominanych przez ludzi kempingów nie dotarłem, ale te co widziałem to właściwie były pola namiotowe dość chaotycznie rozmieszczone na mocno pagórkowatym terenie.
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie zajrzeć tam, poszukać tych kempów i potem do Prapratno. Miejscowości te są niedaleko siebie (kilkanaście km). I można wtedy porównać te miejsca i możliwości rozbicia - cień
dla namiotu i samochodu. I pamiętać, że Prapratno to nie tylko piękbne położenie i ta plaża, ale te fantastyczne skały
wzdłuż brzegu.