Witam wszystkich Cro Maniaków!!!
Poszukuje namiaru na apartamenti dla 3 osób .Mamy zamiar jechać na początku Lipca.Może ktoś ma doświadczenia z jazdą w ciemno w tym terminie na Istrie.Pozdrawiam i do zobaczenia nad Jordanu.
Norbert230 napisał(a):Witam ja jade 30.06.2012-13.07.2012 ale w okolice Trogiru tak sie składe ze jest wolny pokoj w apartamecie,miejsce sprawdzone byłem juz trzy razy.
Andrew39 napisał(a):Pozdrawiam i do zobaczenia nad Jordanu.
Janusz Bajcer napisał(a):Andrew39 napisał(a):Pozdrawiam i do zobaczenia nad Jordanu.
Hm, Jordan w Chorwacji, gdzieś na Istrii
Janusz Bajcer napisał(a):To morze to Jadran nie Jordan
Na Istrii byłem 4 razy, ale zawsze na kempingach, więc nie wiem jak jest z kwaterami w ciemno w lipcu.
AndrewP napisał(a):Byłem 3 razy w Rovinji na przełomie czerwca i lipca i zawsze w ciemno. Z kwaterami nie było kłopotu, ceny b. zróżnicowane, ale zawsze można coś znaleźć odpowiedniego w akceptowalnej cenie. Kwater szukaliśmy dalej od centrum, ale w odległości spokojnego spacerku. Tam wszyscy mają kwatery (domy z tabliczkami lub bez). Ceny do negocjacji ale raczej nie u właścicieli, którzy na wstępie wyciągali oficjalne cenniki. W ostateczności można skorzystać z informacji turystycznej. Z uroków morza korzystałem w ośrodku Villa Rubin (dojazd autem).
szimon napisał(a):Hej Andrew39,
jadę w tym samym czasie, też do Rovinj, też w 3 osoby i też w ciemno a na dodatek po raz pierwszy
Myślę, że obydwoje znajdziemy kwatery bez większego problemu i może nawet taniej niż rezerwując wcześniej...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje