Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam apartamentu w IStri lub na KRK kto mi cos poleci?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mrozi1111
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mrozi1111 » 03.06.2007 18:53

Hello witam szukam apartamentu w IStri KRK albo na RAG. dla 3 osób dorosłych w czerwcu... Bllisko morza z kamienista plaza i pieknymi widokami najlepiej w jakims malym miasteczku uroczym icon_smile.gif pozdrawiam i prosze o kontakt jakies linki albo co icon_wink.gif

PS prosze przesyłac na mojego meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.06.2007 19:15

mrozi1111 napisał(a):Hello witam szukam apartamentu w IStri KRK albo na RAG. dla 3 osób dorosłych w czerwcu... Bllisko morza z kamienista plaza i pieknymi widokami najlepiej w jakims malym miasteczku uroczym icon_smile.gif pozdrawiam i prosze o kontakt jakies linki albo co icon_wink.gif
PS prosze przesyłac na mojego meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
natomiast RAG to pierwszy raz słyszę :wink:
mrozi1111
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mrozi1111 » 03.06.2007 20:01

Wielkie dzieki:)
gaduła
Globtroter
Może w okolice Puli!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaduła » 05.06.2007 07:13

Witam ! Ja mało doświadczona, ale jadę w lipcu i znalazłam z tej strony apartament może się przyda.Pozdrawiam

mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 05.06.2007 07:22

W czerwcu 3 osoby to tylko w ciemno,wybierasz co ci się podoba,my jedziemy w 9 osób pod koniec czerwca dlatego rezerwowaliśmy,chcieliśmy być w jednym domu-dalmacja.
rosa
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rosa » 19.06.2007 22:19

Mireks a moze udzielisz namiarów na wasz nocleg ja jade w 10 osob i szukam noclegu tak na 11 sierpnia

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone