Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

szukam apartamentu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marco33
Plażowicz
szukam apartamentu

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco33 » 18.06.2006 09:36

Witam

W drugim i trzecim tygodniu lipca wybieram się do Chorwacji. Rodzina 2+2. Chciałbym przeznaczyć do 60 EUR/dzień za apartament. Wolałbym nie jechać na samo południe Chorwacji.

Moze ktoś ma ciekawe namiary na taki apartament.

Z góry dziekuję.

marco
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 18.06.2006 09:53

Witaj marco!
Ponieważ nie wypada umieszczać tu reklamy daj maila a moge podać ci namiar na przepiękny apartament w okolicach Trogiru
pozdrawiam
marco33
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco33 » 18.06.2006 11:07

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

dzięki

marco
iotr1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) iotr1 » 18.06.2006 11:12

proszę o podanie namiaru na sprawdzony apartament podaję mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Pozdro dla Cromaniaków
karol1969
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol1969 » 18.06.2006 12:15

witam
Madzia ja tesz poprosze o namiary jakiś ładnych apartamentów
pozdrawiam Karol
marco33
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco33 » 18.06.2006 14:49

Madziu

mam nadzieję że o mnie nie zapomniałaś :wink: .

marco
jolam15
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolam15 » 19.06.2006 21:03

ja tez proszę : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzieki
tomunio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomunio » 20.06.2006 10:52

madzia1981 napisał(a):Witaj marco!
Ponieważ nie wypada umieszczać tu reklamy daj maila a moge podać ci namiar na przepiękny apartament w okolicach Trogiru
pozdrawiam

Dołączam się do prośby: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Przy okazji pozdrawiam krajankę :)
MateuszS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MateuszS » 20.06.2006 10:55

To ja rowniez poprosze
Madzia13
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madzia13 » 20.06.2006 18:41

Madziu ja też proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.06.2006 18:46

Polecam z tematu apartament Marina
quote="darek1"]Polecam ci koło Mariny w miejscowosci Poljica. Wspaniali gospodarze, czysto. Mozliwość pływania łódką, parking na podwórku i atmosfera super. Własciciel ma swoje wina i plantacje oliwek i winogron. Wino gratis codziennie. organizuje grila i tp. Byłem tam dwa lata temu Włascicielka rozumie po polsku i lubi polaków. Mozna sie dogadac po angielsku. Najlepsze apartamenty ma na dole, gdyz tam ma fajny taras w winorosli.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
gdzies na forum jest mój opis pobytu Na plaże jezdziłem tez i do Mariny. Za kilka lat wybiore sie tam powtórnie. Cene można negocjować z Państwem Sniezana i Branko Matijas. Odpowiadaja na emaile. Na stałe mieszkaja w Splicie. Ona pracuje w odpowiedniku kuratorium oswiaty a on jest inzynierem okretownictwa w stoczni w Splicie i pochodzi niedaleko Poljicy[/quote]
Jaco75
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaco75 » 21.06.2006 12:22

Madziu można?

Dziękuję i pozdrawiam,
Jaco
Ralfik_26
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ralfik_26 » 21.06.2006 21:10

Ja również prosze o jakieś ciekawe namiary. Wybieramy sie 12 Sierpnia w cztery osoby.
Pozdrawiam
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 22.06.2006 09:17

a ja polecam wyspę Ciovo ,ap. Nadalina lub Tatjana . Ciovo tez koło Trogiru :wink:
agata-68
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata-68 » 28.06.2006 08:15

darek1 napisał(a):Polecam z tematu apartament Marina
quote="darek1"]Polecam ci koło Mariny w miejscowosci Poljica. Wspaniali gospodarze, czysto. Mozliwość pływania łódką, parking na podwórku i atmosfera super. Własciciel ma swoje wina i plantacje oliwek i winogron. Wino gratis codziennie. organizuje grila i tp. Byłem tam dwa lata temu Włascicielka rozumie po polsku i lubi polaków. Mozna sie dogadac po angielsku. Najlepsze apartamenty ma na dole, gdyz tam ma fajny taras w winorosli.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
gdzies na forum jest mój opis pobytu Na plaże jezdziłem tez i do Mariny. Za kilka lat wybiore sie tam powtórnie. Cene można negocjować z Państwem Sniezana i Branko Matijas. Odpowiadaja na emaile. Na stałe mieszkaja w Splicie. Ona pracuje w odpowiedniku kuratorium oswiaty a on jest inzynierem okretownictwa w stoczni w Splicie i pochodzi niedaleko Poljicy
[/quote]

Witam
Bardzo Cię proszę o podanie namiarów na ten apartament. Wyjeżdżamy w drugiej połowie lipca i nic nie możemy znaleźć . Jedziemy 2+1
Chciałabym coś lepszego z klimą,widokiem na morze, w spokojnym miejscu , bliziutko morza.
Jeśli masz coś takiego to proszę Cię serdecznie wyślij mi na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone