Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam apartamentu na wyspie KRK w mieście BASKA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 07.02.2007 12:25

Jeżeli może mi ktoś polecić jakiś fajny apartament dla 3 osób 2+dziecko 12 lat w miarę blisko moża będę serdecznie wdzięczny.
Szłyszałem dużo fajnych rzeczy o tej miejscowości ładna plaża ,widoki, zadbana miejscowość itd. Może ktoś ma inne spostrzeżenia. Za wszelkie informacje z góry dzięki. mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 07.02.2007 12:34

zalogowałeś się na tyle dawno że powinieneś wiedzieć do czego służy opcja "Szukaj" :wink: namiar znajdziesz co najmniej w 2 moich postach - ostatnio można nieoficjalnie podawać oficjalnie namiary na kwatery :lol:
Ostatnio edytowano 07.02.2007 15:59 przez rich72, łącznie edytowano 1 raz
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 07.02.2007 12:41

Za byka w poście sorry. Nieraz człowiek za szybko czegoś chce i tak wyjdzie.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 07.02.2007 16:02

dla ułatwienia podam słowo kluczowe - Bodulska :wink:

Jest opcja zmień (chodzi o treść posta) i po kłopocie :wink:
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 07.02.2007 17:33

damian u
Na maila wysłałam adresy apartamentów z którymi korespondowałam
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 07.02.2007 19:59

rich72 napisał(a):dla ułatwienia podam słowo kluczowe - Bodulska :wink:

Jest opcja zmień (chodzi o treść posta) i po kłopocie :wink:

Dzięki za wskazówkę. Odnalazłem twój post z namiarem na kwaterę u Ivana Lukocica. Brzmi to bardzo obiecująco. Czy można uzyskać od ciebie kilka fotek z tego namiaru (czy można tam samemu gotować) oraz napisz czy plaża sprzyja zabawie z dzieciakami tj. czy są tam jakieś atrakcje. Jaka może być cena na początku sierpnia (bo wtedy jest najdrożej) mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
frome
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) frome » 07.02.2007 22:50

Spróbuj na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Proponuję szukac nocłegów w dzielnicy Zaostrrog. Po pobycie mi przyznasz rację. Pozdrawiam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.02.2007 07:35

frome napisał(a):Spróbuj na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link. Proponuję szukac nocłegów w dzielnicy Zaostrrog. Po pobycie mi przyznasz rację. Pozdrawiam.

Poszukaj jeszcze tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (to są oferty bez pośredników) I mała korekta ta część Baski to nie Zaostrrog tylko Zarok. Pozrawiam :papa:
damian u
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) damian u » 08.02.2007 21:55

Dzięki wam wszystkim za odpowiedz . Szukam powinienem coś wybrać.
W przyszłości postaram się wam pomóc :lol:
Elyoonka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elyoonka » 27.04.2007 10:02

my jedziemy 2osoby+3dzieci (12, 7 i 3 lata) do apatartamentu "Zovko", właściciel to Zovko Ivica, poszukaj w googlach po naziwsku i imieniu, to znajdziesz kontakt, trzeba się potem umówić przez biuro turystyczne "Silo".

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone